The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φράιμπουργκ εναντίον Βέρντερ Βρέμης: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Фрайбург-Вердер-23.05b

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 23 Μαΐου 2020, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Schwarzwald-Stadion

Σας προτείνουμε τη δωρεάν πρόβλεψη για τον αγώνα Φράιμπουργκ – Βέρντερ Βρέμης, οι ομάδες θα παίξουν στον 28ο γύρο της Μπουντεσλίγκα. Ποιος μπορεί να κερδίσει την πρώτη νίκη μετά το διάλειμμα;

Η Φράιμπουργκ έχει ευκαιρία για Ευρωπαϊκά Κύπελλα

Αυτή η σεζόν είναι πολύ αισιόδοξη για τη Φράιμπουργκ, γιατί ο σύλλογος μπορεί ακόμα να προσκολληθεί στη ζώνη του Eurocup. Η ομάδα καταλαμβάνει την έβδομη θέση στο πρωτάθλημα, μόνο δύο βαθμούς πίσω από την επιθυμητή έκτη θέση. Στον τελευταίο γύρο ο σύλλογος εξέπληξε ευχάριστα παίζοντας ισοπαλία ενάντια στη ΡΜ Λειψίας εκτός έδρας. Η Φράιμπουργκ κατάφερε κιόλας να σκοράρει το νικητήριο γκολ σε 90 + 3 λεπτά, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μετά από την παρακολούθηση βιντεοσκόπησης. Ο σύλλογος δεν έχει σημαντικές απώλειες προσωπικού, λόγω τραυματισμών, ο Kubler και ο Ravet θα χάσουν τον αγώνα.

Η Βρέμη μπορεί να αποκλειστεί για πρώτη φορά σε 40 χρόνια

Πραγματικά παλιός παίκτης της Μπουντεσλίγκα η Βέρντερ Βρέμης κινδυνεύει πολύ να εγκαταλείψει την ελίτ για πρώτη φορά σε 40 χρόνια. Οι μουσικοί βρίσκονται στην προτελευταία θέση στην κατάταξη και δεν μπορούν να κερδίσουν εδώ και επτά συνεχόμενους αγώνες στο πρωτάθλημα, και σε έξι περιπτώσεις τα παιχνίδια έληξαν με ήττα. Το διάλειμμα δεν ήταν προς το όφελος της ομάδας, μετά απ’ αυτή η Βέρντερ Βρέμης ηττήθηκε στην έδρα της έχασε από τη Λεβερκούζεν με σκορ 4:1. Διαφορά από την 16η θέση, η οποία δίνει το δικαίωμα να παίξει στα πλέι-οφ αποτελεί 5 βαθμούς, ταυτόχρονα η Βέρντερ έχει ένα παιχνίδι στο αποθεματικό. Υπάρχουν ακόμα πιθανότητες σωτηρίας, αλλά δεδομένης της διαρροής άμυνας της Βρέμης, αυτό θα είναι δύσκολο.

Προσωπικές συναντήσεις

Ο πρώτος γύρος αποδείχθηκε πολύ καυτός, η Βέρντερ Βρέμης ήταν πολύ κοντά στη νίκη, αλλά έχασε στο 90 + 3 λεπτό, παίζοντας στην πλειοψηφία, ως αποτέλεσμα 2:2.

Πρόβλεψη

Θα είναι μια δύσκολη και απρόβλεπτη μάχη, όπου και οι δύο ομάδες χρειάζονται νίκη. Βέρντερ Βρέμης δεν έχει πουθενά να υποχωρήσει, η δεύτερη Μπουντεσλίγκα είναι προ των πυλών. Η Φράιμπουργκ θέλει να παίξει σε ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς. Η ισοπαλία θα είναι ένα κακό αποτέλεσμα για κάθε ομάδα. Προτείνουμε το στοίχημα στην ανταλλαγή γκολ που θα σημειωθούν εδώ, αυτός ο αγώνας δεν μπορεί να βγει βαρετός. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *