The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φούλαμ εναντίον Τσέλσι: πρόβλεψη για τον αγώνα

ВестХэм-Челси-01.07b

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021,7:30 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Λονδίνο. Στάδιο Κρέιβεν Κότατζ

Η σοβαρά προβληματική Τσέλσι θα επισκεφθεί το αουτσάιντερ Φούλαμ στο πλαίσιο του δέκατου ένατου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας.

Φούλαμ

Ο νεοφερμένος της ελίτ Φούλαμ αγωνίζεται για επιβίωση με 12 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 14:24 βρίσκεται στην όγδοη θέση, δύο βαθμούς πίσω από το ζώνη ασφαλείας. Από την άλλη πλευρά, The Cottager έχουν να χάσουν σε πέντε συνεχόμενους γύρους. Σήμειωσαν ισοπαλίες με την Λίβερπουλ (1:1), την Μπράιτον (0:0), τη Νιούκασλ (1:1), τη Σαουθάμπτον (0:0) και τη Τότεναμ (1:1).

Τσέλσι

Η Τσέλσι ξεκίνησε πολύ ενεργά, αλλά στον ισημερινό της σεζόν είναι μόνο η ένατη με 26 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 32:21. Τον περασμένο μήνα οι «αριστοκράτες» κέρδισαν νίκη επί της Γουέστ Χαμ (3:0), σημείωσαν ισοπαλία 1:1 με την Άστον Βίλα, και επίσης ηττήθηκαν από τους Γούλβερχαμπτον (1:2), Άρσεναλ (1:3) και Μάντσεστερ Σίτι (1:3).

Πρόβλεψη

Κατά τη γνώμη μου, η Φούλαμ θα δημιουργήσει πανεύκολα προβλήματα για την Τσέλσι, το παιχνίδι της οποίας απέχει πολύ από το ιδανικό. Εάν οι φιλοξενούμενοι κερδίσουν εδώ, με ελάχιστο σκορ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Φούλαμ με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *