The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φούλαμ εναντίον Μπόρνμουθ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ноттингем-Фулхэм-16.09

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2022, 5:00 μ.μ.

Κρέιβεν Κότατζ

Η αγγλική Πρέμιερ Λιγκ παρέχει σχεδόν πάντα πλούσιο πρόγραμμα τα Σάββατα. Αυτή τη φορά, παρεμπιπτόντως, η λίστα δεν θα είναι η ευρύτερη: μόνο 4 αγώνες το πρώτο Σαββατοκύριακο. Ιδιαίτερη προσοχή τραβάει ένα ζευγάρι νεοφώτιστων στην κατηγορία, η Φούλαμ και η Μπόρνμουθ. Ποιος είναι πιο δυνατός σε αυτή τη μονομαχία; Η ομάδα των συγγραφέων του ιστότοπου έκανε μια πρόβλεψη και ανακοίνωση για τον αγώνα στις 15 Οκτωβρίου 2022.

Η Φούλαμ αυτή τη φορά αποδείχθηκε αρκετά μαχητικά έτοιμη σε επίπεδο της Πρέμιερ Λιγκ

Οι «Cottagers κατάφερναν τακτικά να ανέβουν στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά όλη την ώρα δεν σημείωναν αρκετούς βαθμούς για την επιβίωση εκεί. Μια νέα άνοδος από το Τσάμπιονσιπ έχει ήδη εξασφαλίσει ο Μάρκο Σίλβα. Και, σε αντίθεση με τους προκατόχους του, με τον Πορτογάλο ήταν δυνατό για την ομάδα να κερδίζει ενεργά βαθμούς σε υψηλότερο επίπεδο. Ιδιαίτερα καλό ξεκίνημα είχε ο Αλεξάντρ Μίτροβιτς, σκοράροντας συνεχώς στους αντιπάλους της ομάδας του. Όμως, από την άλλη, το 1-3 με τη Γουέστ Χαμ ήταν ήδη η 2η σερί ήττα. Η κατάσταση θέλει φτιάξιμο για να μην πέσουν εντελώς κάτω.

Η Μπόρνμουθ έχει ήδη καταφέρει να αλλάξει προπονητή

Τα «κεράσια» δεν ήταν ιδιαίτερα ευγνώμονα. Ο Σκοτ ​​Πάρκερ μπήκε πέρυσι και έφερε αμέσως την ομάδα πίσω στην Πρέμιερ Λιγκ. Δεν του συγχωρήθηκε όμως το καταστροφικό 0-9 στο Άνφιλντ με τη Λίβερπουλ. Ναι, ήταν η 3η σερί ήττα, αλλά πριν έχαναν από άλλα μεγαθήρια, Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ και ξεκίνησαν από το 2-0 με την Άστον Βίλα. Ωστόσο, αυτό βοήθησε στο αγωνιστικό πλάνο. Υπό τον Gary O’Neal, σημειώθηκε ένα αήττητο σερί, το οποίο φτάνει ήδη τους 5 γύρους της Πρέμιερ Λιγκ στη σειρά. Σε αυτό το διάστημα κατάφεραν να νικήσουν τη Νότιγχαμ Φόρεστ και, το περασμένο Σάββατο, τη Λέστερ, καθώς και να ισοφαρίσουν με αντιπάλους όπως η Γουλβς, η Νιούκαστλ και η Μπρέντφορντ. Σε κάθε περίπτωση, ανέβασαν ρυθμούς. Ίσως αυτό έπεισε τους Αμερικανούς επενδυτές να αγοράσουν το έργο από το Maxim Demin. Μένει μόνο να καταλάβουμε αν αυτή η συμφωνία δεν θα επηρεάσει άμεσα την ομάδα.

Προηγούμενοι αγώνες

Την περασμένη σεζόν οι ομάδες συναντήθηκαν στο Τσάμπιονσιπ. Τότε δεν ήταν δυνατό να προσδιοριστεί ο ισχυρότερος: και οι δύο αγώνες έληξαν με το ίδιο σκορ 1-1.

Πρόβλεψη

Η Μπόρνμουθ είναι σχετικά καλή, αλλά η Φούλαμ χρειάζεται πραγματικά αποτέλεσμα. Ας πάρουμε το ρίσκο να ποντάρουμε στους «καλοκαιρινούς κατοίκους» (απόδοση 1,87).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *