The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φούλαμ εναντίον Γουλβς: προγνωστικά για τον αγώνα

WOLVERHAMPTON, ENGLAND - FEBRUARY 04: Ruben Neves of Wolverhampton Wanderers celebrates after scoring the team's third goal during the Premier League match between Wolverhampton Wanderers and Liverpool FC at Molineux on February 04, 2023 in Wolverhampton, England. In a Premier League first, both sets of players, and match officials, will wear Green Football Weekend sustainable green armbands to highlight the initiative and put the conversation about climate change and sustainability on the world stage. (Photo by Jack Thomas - WWFC/Wolverhampton Wanderers FC via Getty Images)

Πρωτάθλημα Αγγλίας
Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023, 10:00 μ.μ.
Κρέιβεν Κότατζ

Η Παρασκευή θα είναι σχετικά ήρεμη, μετά την Πέμπτη γεμάτη με ευρωπαϊκό ανταγωνισμό. Στο πλαίσιο της Πρέμιερ Λιγκ θα πραγματοποιηθεί μία συνάντηση μεταξύ Φούλαμ – Γουλβς, προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα.
Ωραία σεζόν για τη Φούλαμ
Η ιδιότητα του νεοφερμένου δεν ενοχλεί καθόλου τη Φούλαμ αυτή τη σεζόν, η ομάδα όχι μόνο είναι σταθερά εδραιωμένη στην ελίτ, αλλά βρίσκεται στην υψηλή έκτη θέση. Οι «κάτοικοι του καλοκαιριού» μπορεί να χάσουν μια-δυο θέσεις, επειδή είναι μπροστά από Λίβερπουλ και Μπράιτον με τρεις βαθμούς, ενώ οι διώκτες έχουν δύο παιχνίδια στο χέρι. Στον τελευταίο γύρο, οι Λονδρέζοι κατάφεραν να νικήσουν εκτός έδρας τον προαναφερθέντα άμεσο ανταγωνιστή την Μπράιτον 1:0, ήρωας της συνάντησης ήταν ο Σόλομον, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή, σημείωσε το μοναδικό γκολ στο 88ο λεπτό. Τουλάχιστον δύο παίκτες θα χάσουν την προσεχή συνάντηση λόγω τραυματισμών.
Οι «λύκοι» σημειώνουν σταδιακά πρόοδο
Αυτό το πρωτάθλημα είναι δύσκολο για τη Γουλβς που κατάφερε να επισκεφτεί τη ζώνη του υποβιβασμού. Πλέον η ομάδα είναι 15η στο πρωτάθλημα, αν και η διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη είναι μόλις τρεις βαθμοί. Στον τελευταίο γύρο, οι «λύκοι» έδειχναν καλύτεροι από τον άμεσο ανταγωνιστή τους Μπόρνμουθ στον αγωνιστικό χώρο τους, αλλά ταυτόχρονα 0:1. Η ομάδα στο σύνολό της παρουσιάζει πρόοδο, όπως αποδεικνύεται από τρεις νίκες σε πέντε παιχνίδια. Υπάρχουν μεγάλα προβλήματα με την επίθεση, μόλις 17 γκολ σε 23 ματς, αυτό είναι το χειρότερο αποτέλεσμα στην Πρέμιερ Λιγκ, η Έβερτον έχει ισάριθμα γκολ. Ο σύλλογος έχει τρεις απώλειες προσωπικού πριν από αυτόν τον αγώνα.
Προσωπικές συναντήσεις
Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, οι αντίπαλοι δεν παίζουν παραγωγικά μεταξύ τους, στις επτά τελευταίες συναντήσεις πρόσωπο με πρόσωπο σημειώθηκαν λιγότερα από 3 γκολ. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα, η Φούλαμ θα μπορούσε να φέρει εκτός έδρας ισοπαλία, αλλά ο Μίτροβιτς δεν πέτυχε το μετέτρεψε πέναλτι στο 81ο λεπτό.
Πρόβλεψη
Δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στην επερχόμενη μάχη, οι φορείς στοιχημάτων δίνουν στους φιλοξενούμενους ένα ελάχιστο πλεονέκτημα, αν και σε γενικές γραμμές συμφωνούμε ότι θα γίνει παιχνίδι για τρία αποτελέσματα. Και οι δύο ομάδες θα χρεωθούν για την επιτυχία, αλλά θα προσπαθήσουν να ενεργήσουν όσο το δυνατόν πιο προσεκτικά στα τέρματά τους. Σας προτείνουμε να στοιχηματίσετε στο under 2,5 με απόδοση 1,84.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *