The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φορτούνα Ντίσελντορφ εναντίον Πάντερμπορν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Фортуна-Падерборн-04.01b

Β´ Κατηγορία Γερμανίας                                                       

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2020, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Esprit Αρένα

Το ποδόσφαιρο επέστρεψε στη Γερμανία το Σαββατοκύριακο. Και στο επίπεδο της 2ης Μπουντεσλίγκα, εκεί η περιοδεία θα κλείσει στο Ντίσελντορφ με συνάντηση μεταξύ Φορτούνα και Πάντερμπορν. Οι γηπεδούχοι διεκδικούν επιστροφή στην ελίτ, θα μπορέσουν να κερδίσουν;

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ έκανε λάθος πριν από την παύση

Οι «ερυθρόλευκοι» στις 23 Δεκεμβρίου έχασαν στο Έσσεν από την Rot-Weiss. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κερδίσουν 3:2, γι’ αυτό οι φιλοξενούμενοι έπεσαν έξω από τις τρεις πρώτες και τώρα βρίσκονται στην 5η θέση. Ίσως μετά από αυτό ο Uwe Resler θα εμπιστευτεί τον Anton Mitryushkin και θα τον βγάλει στη βάση; Ο Ρώσος τερματοφύλακας έγινε μέλος του γερμανικού συλλόγου στα τέλη Οκτωβρίου ως ελεύθερος πράκτορας. Αλλά μέχρι στιγμής ήταν σε βαθύ πάγκο, τώρα, μετά το χειμερινό διάλειμμα, θα είναι αλλιώς; Παρεμπιπτόντως, η απροθυμία του τεχνικού να αλλάξει κάτι ήταν δικαιολογημένη: πριν από το λάθος στον τελευταίο γύρο υπήρχαν 4 νίκες στη σειρά. Αυτό επιτρέπει να κρατιούνται σε απόσταση μόνο μιας νίκης από τη δεύτερη θέση που περνάει.

Η Πάντερμπορν βρίσκεται ακόμα στη μέση της κατάταξης

Η Πάντερμπορν ήταν επίσης στην Μπουντεσλίγκα 1 την περασμένη σεζόν. Αλλά και πάλι, όπως και στην πρώτη τους προσπάθεια, απέτυχу εντελώς, έχοντας καταλάβει την τελευταία θέση στην κατάταξη. Και τώρα για πολύ καιρό έμοιαζε το μέγιστο σαν μεσαία ομάδα της κατάταξης σε πιο άνετο για αυτήν τουρνουά. Μόνο πιο κοντά στα Χριστούγεννα βρήκαν ξανά καλή φόρμα. Πρώτα, μετά από 3 ήττες στη σειρά, κατάφεραν να παίξουν ισοπαλία 2:2 με την Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ. Στη συνέχεια, το γκολ του Michel στο 56ο λεπτό έφερε την εκτός έδρας νίκη επί της Οσναμπρύκ. Αυτό τους επέτρεψε να ανέβουν στην 11η θέση, η οποία, ωστόσο, απέχει πολύ από αυτό που αναμενόταν μετά την παραμονή στην ελίτ κατηγορία. Αλλά στις 22 Δεκεμβρίου ο σύλλογος κατάφερε να δημιουργήσει αίσθηση στο κύπελλο, αποκλίνοντας την ισχυρή Ούνιον, στο Βερολίνο κιόαλς. Ο Michel και ο Srbeny έφεραν τη νίκη στο αουτσάιντερ του ζεύγους 3-2. Ίσως αυτό θα τους εμπνεύσει στο πρωτάθλημα; Μπορούν ακόμα να σώσουν τη σεζόν και να αγωνιστούν για υψηλότερες θέσεις.

Προηγούμενοι αγώνες

Αρκετά απροσδόκητα, αλλά σε πρόσφατους αγώνες, η Πάντερμπορν τα πήγε καλύτερα: μία νίκη και μία ισοπαλία κατά τη διάρκεια των 2 τελευταίων σεζόν, τόσο στην Μπουντεσλίγκα 2 όσο και στην Μπουντεσλίγκα 1. Τον Οκτώβριο ήταν 2-0 στο γήπεδο των «λευκό-μπλε» και λευκή ισοπαλία τον Μάιο στο Ντίσελντορφ.

Πρόβλεψη

Ήρθε η ώρα για την Φορτούνα Ντίσελντορφ να εκδικηθεί τον αντίπαλο. Στοιχηματίζουμε ότι η ομάδα θα επικρατήσει εντός έδρας επί της Πάντερμπορν, αλλά με μηδενικό χάντικαπ (απόδοση 1,79).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *