The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φορταλέζα εναντίον Τσαπεκοένσε: προγνωστικά για στοίχημα

Форталеза-Шапекоэнсе-30.06

Πρωτάθλημα Βραζιλίας

Προημιτελικός

Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Καστελάο. Βραζιλία. Φορταλέζα

Η όγδοη ημέρα του Brasileirao θα ξεκινήσει με τον αγώνα μεταξύ Φορταλέζα και Τσαπεκοένσε.

Φορταλέζα

Η αρχή της σεζόν αποδείχθηκε πολύ επιτυχημένη για τη μέτρια Φορταλέζα. Με 12 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 10:5 βρίσκεται στην τέταρτη θέση και μόλις δύο βαθμούς πίσω από τον ηγέτη. Σημειώνω ότι μετά τη νίκη 1:0 επί της Sport Recife, η ομάδα σημείωσε έπαιξε σε μονομαχίες με τους Atletico Goianiense (0:0), Fluminense (1:1), Flamengo (1:2) και Gremio (0:0).

Τσαπεκοένσε

Η Τσαπεκοένσε εμφάνισε επίσης σύνδρομο ισοπαλιών, το οποίο φαίνεται σαφώς σε συναντήσεις με τους Ceara (0:0), Sao Paulo (1:1), Atletico Mineiro (1:1) και Atletico Paranaense (2:2). Επιπλέον, οι Πράσινοι έχασαν 1:2 από την Ιντερνασιονάλ. Τώρα είναι μόνο στη δέκατη όγδοη θέση, έχοντας κερδίσει τέσσερις βαθμούς με διαφορά τερμάτων 6:12.

Πρόβλεψη

Σε αυτήν την περίπτωση, οι φορείς στοιχημάτων δίνουν ένα μικρό πλεονέκτημα στη Φορταλέζα, η οποία σπάνια χάνει στην έδρα της, ειδικά από αουτσάιντερ όπως η Τσαπεκοένσε. Αλλά νομίζω ότι σε περίπτωση επιτυχημένων εξελίξεων, οι φιλοξενούμενοι μπορούν να αρπάξουν ισοπαλία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Φορταλέζα με ένα γκολ ή ισοπαλία με απόδοση 1,71.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *