The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φλουμινένσε εναντίον Κρουζέιρο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Флуминенсе-Коринтианс-02.07

Κύπελλο Βραζιλίας – Γύρος των 16 – Φάση 1 από 2

Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022, 1:00 π.μ.

Μαρακανά

Στη Βραζιλία, όπως και σε άλλες χώρες της Νότιας Αμερικής, είναι το καλοκαίρι που η σεζόν φτάνει στο αποκορύφωμά της. Εξάλλου, δεν υπάρχει αγώνας μόνο στο πρωτάθλημα, παράλληλα συνεχίζεται ο αγώνας στο κύπελλο. Αυτό το τουρνουά είναι επίσης μια αφορμή για να υπενθυμίσουμε στους δημοφιλείς συλλόγους που κάνουν παρέα τώρα στη Serie B. Αυτές περιλαμβάνουν την Κρουζέιρο, η οποία θα κάνει επίσκεψη στη Φλουμινένσε την Παρασκευή το βράδυ. Υπάρχουν πιθανότητες επιτυχίας για τους φιλοξενούμενους; Οι δημοσιογράφοι του site έγραψαν αποκλειστική πρόβλεψη για τον αγώνα της 24ης Ιουνίου 2022.

Η Φλουμινένσε τώρα μπορεί μόνο να νοσταλγεί τη δύναμή του, που είχε στις αρχές του αιώνα

Η «ομάδα των πολεμιστών» είναι μια δημοφιλής ομάδα με πλούσια ιστορία. Υπήρχε ένα καλό κομμάτι το 2007-2012. Ξεκινώντας με μια νίκη στο κύπελλο, στη συνέχεια οι Βραζιλιάνοι έπαιξαν στον τελικό τόσο του Copa Libertadores όσο και του Copa Sudamericana και, κυρίως, πήραν τον τίτλο πρωταθλήτριας δύο φορές. Όμως τα τελευταία χρόνια, ο σύλλογος έχει φτάσει ακόμη πιο κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού της Serie A. Στην τελευταία κλήρωση επιτέλους κέρδισαν την 7η θέση, κάτι που μοιάζει με σημαντική ανακάλυψη. Τώρα, ωστόσο, η Φλουμινένσε επανήλθε στον αριθμό των μεσαίων ομάδων. Λαμβάνοντας υπόψη τη νίκη επί της Αβάι στον τελευταίο γύρο, καταφέρανε να ανεβούν στην 6η θέση. Εκεί όμως η πυκνότητα στο βαθμολογικό πίνακα είναι απίστευτη. Κρίμα πάλι που με 1 βαθμό διαφορά έχασαν στη διαμάχη για την ηγεσία στον όμιλό τους στο Copa Sudamericana.

Η Κρουζέιρο σκέφτεται πρωτ’ απ’ όλα τον αγώνα στη Serie B

Οι «αλεπούδες» σχετικά πρόσφατα, το 2013 και το 2014, αναδείχθηκαν ξανά πρωταθλητές Βραζιλίας. Στη συνέχεια όμως όλα πήγαν στραβά, και το 2019 η δημοφιλής ομάδα τερμάτισε 17η και πέρασε στη Serie B. Δεν κατάφερε να επιστρέψει και στις δύο επόμενες κληρώσεις. Αλλά το χειμώνα, το έργο απέκτησε έναν νέο ιδιοκτήτη, και μάλιστα σημαντικό: έναν ντόπιο μαθητή, τον θρυλικό Ρονάλντο. Και μέχρι στιγμής οι επενδύσεις από αυτόν είναι ωφέλιμες: οι νέοι του απόγονοι μπόρεσαν να κερδίσουν αμέσως την ηγεσία στο τμήμα της, ενώ το 2021 κατέληξαν στη 14η θέση. Μπορεί να δοκιμάσει να μετατρέψει τη φόρμα που απόκτησαν στο κύπελλο. Ή μήπως θα προτιμήσουν να επικεντρωθούν στον κύριο στόχο, δηλαδή, να κρατήσουν το εισιτήριο «προς τα πάνω» το συντομότερο δυνατό;

Προηγούμενοι αγώνες

Η τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι ομάδες ήταν το 2019. Τότε η Φλουμινένσε κατάφερε να σκοράρει 4 βαθμούς από τους 6 δυνατούς στη Serie A, αλλά ταυτόχρονα έχασε στη διαδικασία των πέναλτι του κυπέλλου.

Πρόβλεψη

Η Κρουζέιρο βιώνει τη πιο δυνατή της περίοδο τα τελευταία χρόνια. Όχι όμως τόσο για να κερδίσει εκτός έδρας τη μεσαία ομάδα της Serie A. Περιμένουμε τη νίκη της Φλουμινένσε (απόδοση 1,82).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *