The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φλαμένγο εναντίον Τσαπεκοένσε: πρόβλεψη για τον αγώνα

АтлетикоМинейро-Фламенго-09.07

Πρωτάθλημα Βραζιλίας

Δεύτερα, 12 Ιουλίου 2021, 12:15 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Βραζιλία. Σάο Πάολο. Μαρακανά

Στη Βραζιλία τώρα υπάρχει ένα πολύ πλούσιο πρόγραμμα: στο Κόπα Αμέρικα, στα γήπεδα αυτής της χώρας παίζεται όλο το σύνολο των μεταλλίων. Αλλά, ως συνήθως, αυτό δεν αλλάζει το συνολικό πρόγραμμα της τοπικής Serie A. Στο πλαίσιο της, πραγματοποιείται περιοδεία, και λίγο μετά τα μεσάνυχτα, τα πρώτα λεπτά της Δευτέρας, θα παίξουν οι Φλαμένγο και Τσαπεκοένσε. Και οι δύο δεν ξεκίνησαν τη σεζόν με καλό τρόπο. Ποιος θα ευχαριστήσει επιτέλους τους θαυμαστές;

Η Φλαμένγο παίζει εντός έδρας σαφώς κάτω από τις προσδοκίες

Οι “Γύπες”, αυτή τη στιγμή, είναι πρωταθλητέςς της χώρας. Επιπλέον, έχουν 2 τέτοιους τίτλους στη σειρά, σε συνδυασμό με άλλα τρόπαια, μεταξύ των οποίων η νίκη στο Copa Libertadores ξεχωρίζει! Αλλά στο τελευταίο πρωτάθλημα, η διαφορά από τον πλησιέστερο αντίπαλο ήταν ελάχιστη, μόνο 1 βαθμό. Τώρα οι παίκτες του Rogerio Ceni είναι εκτός του τοπ 10 της Serie A, έχουν μόνο 12 βαθμούς, ωστόσο και έχουν παίξει μόνο 8 παιχνίδια. Η ήττα 1-2 από την Atlético Mineiro αυτή την εβδομάδα έγινε η 3η στους 4 τελευταίους γύρους. Ενώ η σεζόν ξεκίνησε υπέροχα: νίκη επί της Fluminense στο πρωτάθλημα της δημοκρατίας, σίγουρη μετάβαση στα πλέι οφ των Copa Libertadores. Εκεί, παρεμπιπτόντως, την επόμενη εβδομάδα θα παίξουν με τους Defense και Justicia …

Η Τσαπεκοένσε επέστρεψε στην ελίτ, αλλά, φαίνεται, μόνο για χάρη μιας νέας αποχώρησης

Οι «Πράσινοι» κατάφεραν να αλλάξουν αρκετούς προπονητές την άνοιξη. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτό δεν τους προσέθεσε σταθερότητα, ειδικά επειδή το επίπεδο του παιχνιδιού ήταν επίσης κατάλληλο. Προς το παρόν, ο νεοφερμένος βρίσκεται στην προτελευταία θέση του Brasileirao (πίσω από την Gremio, η οποία σίγουρα θα ανεβάσει ρυθμούς). Σημείωσαν λίγα γκολ, περισσότερο από 2 φορές λιγότερο απ’ αυτό που έχασαν. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν νίκες, αν και η ομάδα έχει παίξει ήδη 9 συναντήσεις. Όλους τους 4 βαθμούς η ομάδα κέρδισε τον Ιούνιο, όταν σημείωσε 4 ισοπαλίες σε 5 γύρους. Αλλά τώρα η Τσαπεκοένσε και πάλι δεν μπορεί καν να φτάσει σε ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Η ομάδα έχασε αγώνες με τη Φορταλέζα 2-3 στην έδρα της, μετά έχασε 0-2 εντός έδρας από την Μπαΐα και 0-1 από την Κορίνθιανς.

Προηγούμενοι αγώνες

Πραγματοποιήθηκαν συνολικά 14 συναντήσεις. Έχοντας κερδίσει την πρώτη, το 2014, η Τσαπεκοένσε στη συνέχεια κέρδισε μόνο 1 νίκη στα υπόλοιπα παιχνίδια. Η Φλαμένγο έχει τώρα 3 νίκες στη σειρά σε αναμετρήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, ωστόσο, η τελευταία χρονολογείται από το 2019.

Πρόβλεψη

Η Φλαμένγκο δεν είναι στην καλύτερη φόρμα της, αλλά παίζει εντός έδρας ενάντια σε ένα από τα αουτσάιντερ. Εδώ πρέπει όχι απλώς να κερδίσει, περιμένουμε ότι θα υπάρξει νίκη της γηπεδούχου με χάντικαπ -1,5 και απόδοση 1,92.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *