The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φλαμένγκο εναντίον Τολίμα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Фламенго-Толима-07.07

Copa Libertadores – Γύρος των 16 – Φάση 2 από 2

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2022, 3:30 π.μ.

Μαρακανά

Η Φλαμένγκο κέρδισε την Τολίμα με 1-0 την περασμένη εβδομάδα στον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του Κόπα Λιμπερταδόρες. Θα περάσουν οι Βραζιλιάνοι στα προημιτελικά;

Φλαμένγκο

Η Φλαμένγκο δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα Βραζιλίας, αλλά μετά από τοπικούς θριάμβους επί της America MG (3:0) και της Σάντος (2:1), ανέβηκε στην όγδοη θέση, οκτώ βαθμούς πίσω από τον ηγέτη. Τη φάση των ομίλων του Copa Libertadores οι «ερυθρόμαυροι» πέρασε σε μια ανάσα, έχοντας νικήσει τους Talleres, Sporting Cristal και Universidad Católica.

Τολίμα

Για την σεμνή Κολομβιανή Τολίμα, το να φτάσει στον πρώτο γύρο των πλέι οφ είναι ήδη ένα σημαντικό επίτευγμα. Στο δρόμο προς αυτό το επίτευγμα οι Γρανάτες απέδωσαν επάξια σε τετράδα με Atletico Mineiro, Independiente del Valle και America MG. Και στην εθνική αρένα, ο σύλλογος έφτασε στον τελικό, όπου κατέθεσε τα όπλα μπροστά στην Ατλέτικο Νασιονάλ – 1:3 και 2:1.

Πρόβλεψη

Όσο για μένα, η Φλαμένγκο είναι πολύ ανώτερη από την Τολίμα, η οποία έδειξε τα καλύτερα της προσόντα στον πρώτο γύρο της μονομαχίας. Πλέον οι Βραζιλιάνοι έχουν κάθε ευκαιρία να πετύχουν ακόμη πιο εντυπωσιακές επιτυχίες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Φλαμένγκο με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,82.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *