The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φλαμένγκο εναντίον Κορίνθιανς: προγνωστικά για στοίχημα

Фламенго-Коринтианс-18.11

Πρωτάθλημα Βραζιλίας

Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021, 2:30 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μαρακανά

Το βράδυ της Πέμπτης θα διεξαχθεί άλλος ένας αγώνας της τριακοστής τρίτης αγωνιστικής του Μπραζιλεϊράο ανάμεσα στην Φλαμένγκο και την Κορίνθιανς.

Φλαμένγκο

Η πρωταθλήτρια Βραζιλίας των δύο τελευταίων ετών, η Φλαμένγκο, είναι πιθανό να χάσει την υψηλών προδιαγραφών της ιδιότητα. Παρά τα πολλά επιτυχημένα παιχνίδια με Ατλέτικο Παραναένσε (2:2), Ατλέτικο Γκοιανιένσε (2:0), Σαπεκοένσε (2:2), Μπάγια (3:0) και Σάο Πάολο (4:0), οι «ερυθρόμαυροι» με 60 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 61:28 είναι δεύτεροι, οκτώ βαθμούς πίσω από τον ηγέτη.

Κορίνθιανς

Στο γκρουπ των ηγετών βρίσκεται και η Κορίνθιανς. Σε τριάντα δύο συναντήσεις κέρδισε 50 βαθμούς και βρίσκεται στην πέμπτη θέση με διαφορά τερμάτων 35:31. Τον περασμένο μήνα, οι Τιμάο έμεινε στη μνήμη για τις νίκες 1:0 επί της Σαπεκοένσε, 1:0 επί της Φορταλέζα και 3:2 επί της Κουιάμπα, ισοπαλία 2:2 με την Ιντερνασιονάλ και ήττα 0:3 από την Ατλέτικο Μινέιρο.

Πρόβλεψη

Όσο για μένα, η Φλαμένγκο έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει αυτή την αναμέτρηση. Ο σύλλογος από το Ρίο ντε Τζανέιρο βρίσκεται πλέον σε εξαιρετική κίνηση και εντός έδρας δεν αφήνει ευκαιρίες ακόμη και για δυνατούς αντιπάλους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Φλαμένγκο με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *