The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φλαμένγκο εναντίον Γκρέμιο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Flamengo

Πρωτάθλημα Βραζιλίας

Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2020, 1:15 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μαρακανά

Δεν θα υπάρξουν πολλά ενδιαφέροντα γεγονότα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο την Πέμπτη. Αλλά στη Βραζιλία το βράδυ της 20ής θα έχουμε πολλές ενδιαφέρουσες συναντήσεις στο πλαίσιο του εθνικού πρωταθλήματος. Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα θα είναι η μονομαχία μεταξύ Φλαμένγκο και Γκρέμιο – ποιος από τους γίγαντες της Serie A αυτής της λατινοαμερικανικής χώρας θα κερδίσει νίκη;

Η Φλαμένγκο συνέρχεται μετά από θρίαμβο;

Οι «Γύπες» θα θυμούνται το 2019 για μεγάλο χρονικό διάστημα, έφερε και τον 5ο τίτλο πρωταθλήματος (μετά από 10ετή διακοπή) και τη 2η επιτυχία στην ιστορία στο Copa Libertadores. Ωστόσο ο σύλλογος έχει αλλάξει δραματικά τους τελευταίους μήνες. Ο επικεφαλής σχεδιαστής επιτυχιών, ο τεχνικός Ζόρζε Ζεσούς, επέστρεψε στην Πορτογαλία. Κάποιοι παίκτες έφυγαν επίσης από το κλαμπ. Στο Carioca η Φλαμένγκο έδειχνε καλά. Αλλά στο Brasileirao, όπου η ομάδα είχε ήδη παίξει υπό την ηγεσία του νέου μέντορα, Domenech Torren, η πρωταθλήτρια ξεκίνησε με δύο ξηρές ήττες από Ατλέτικο Μινέιρο  και Γκοϊανιένσε. Και μόνο την Κυριακή το βράδυ κατάφεραν να κερδίσουν. Ο Georgian de Arrascaeta σημείωσε το μοναδικό γκολ στην εκτός έδρας συνάντηση με την Κουριτίμπα  από τη πάσα του Bruno Enrique.

Η Γκρέμιο κρατιέται σταθερά μεταξύ των ηγετών του πρωταθλήματος

«The Musketeers» μόνο δύο φορές κέρδισαν τον τίτλο του πρωταθλήματος στο επίπεδο της Βραζιλίας, τη δεκαετία του ’90. Βέβαια το 2017 αυτός ο σύλλογος κατάφερε να κερδίσει το Copa Libertadores. Κάθε φορά η ηγεσία του έργου θέτει μέγιστους στόχους στη Serie A. Τώρα, φαίνεται, επίσης, ότι υπάρχουν όλα τα συστατικά για την επιτυχία σε εθνικό επίπεδο. Ο Renato Gaucho εργάζεται στην  ομάδα από το 2016 για απίστευτα μεγάλο χρονικό διάστημα, ως για τη Βραζιλία. Η σοβαρή απώλεια ήταν η πώληση του κορυφαίου μέσου, Έβερτον, ο οποίος έφυγε στην Μπενφίκα. Αλλά έμειναν ακόμη άλλοι ηγέτες: Ντιέγκο Σόουζα, Τιάγκο Νέβες, Μάικον, Πέδρο Τζερόμελ, Αργεντινός Κάνεμαν . Αλλά μέχρι τώρα καταφέραμε να κερδίσουμε μόνο στον πρώτο γύρο με τον Φλουμινένσε. Με την Ceara πριν από μια εβδομάδα με δυσκολία άρπαξαν την εκτός έδρας ισοπαλία, ενώ με την Κορίνθιανς στον τελευταίο γύρο το σκορ δεν άνοιξε.

Η Φλαμένγκο έπαιξε σταθερά καλά με την Γκρέμιο τελευταία. Οι «Γύπες» κέρδισαν στο κύπελλο, τρεις φορές στη σειρά ήταν ισχυρότεροι στο πρωτάθλημα. Απόκλεισαν τους Musketeers στους ημιτελικούς του Copa Libertadores πέρυσι (1-1 και 5-0).

Πρόβλεψη

Η Φλαμένγκο δεν φαίνεται πλέον τόσο καλά όσο πέρυσι. Ωστόσο, και η Γκρέμιο δεν είναι σε βέλτιστη κατάσταση. Συνιστούμε να ποντάρετε στο over 2,5 (με απόδοση 1,69).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *