The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φιορεντίνα εναντίον Τζένοα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Фиорентина-Дженоа-07.12b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Αρτέμιο Φράνκι

Στην Ιταλία, όπως και σε ορισμένες άλλες χώρες, η περιοδεία θα ολοκληρωθεί μόνο την Παρασκευή το απόγευμα. Τελευταίοι στη Serie A θα είναι η Φιορεντίνα και η Τζένοα. Ποια από αυτές τις δημοφιλείς ομάδες θα βελτιώσει τη βαθμολογία της;

Η Φιορεντίνα εξακολουθεί να κρέμεται πολύ μακριά από τις επιθυμητές θέσεις της

Οι «βιολέτες» εξακολουθούν να ελπίζουν να αυτή τη σεζόν κιόλας θα υπενθυμίσουμε για τον εαυτό τους, όπως και κάθε χρόνο, παραμένοντας, στην καλύτερη περίπτωση, ομάδα μέσης τάξης. Αλλά δεν είναι τυχαίο που ο καλύτερος παίκτης της ομάδας, Federico Chiesa, αποφάσισε να φύγει στη Γιουβέντους, σε κύρια εχθρό. Η νέα σεζόν ξεκίνησε εξαιρετικά μέτρια: ναι, νικήσανε την Τορίνο στον πρώτο γύρο και την Ουντινέζε. Ωστόσο, συνολικά, τα αποτελέσματα δεν ήταν καθόλου καλά και η παραίτηση του Giuseppe Iachini δεν εξέπληξε κανέναν. Αντικαταστάθηκε από τον Prandelli, τον τεχνικό υπό τον οποίο ο σύλλογος από τη Φλωρεντία ήταν κάποτε καλός. Η επιστροφή του Τσεσαρέ απέδωσε μόνο 1 νίκη μέχρι στιγμής, έναντι της Ουντινέζε στο κύπελλο. Στη Serie A σημειώθηκαν 2 ήττες, ωστόσο, σε πολλούς άρεσε πώς έπαιξε η Φιορεντίνα εναντίον Μίλαν.

Η Τζένοα κρέμεται ξανά στη ζώνη υποβιβασμού

Η ομάδα πόνταρε στον Σομουρόντοφ, έχοντας αγοράσει το σκόρερ από τον Rostov. Ο Ελντόρ σκόραρε κιόλας στη Γένοβα στον τελευταίο γύρο, δίνοντας ελπίδα στο εντός έδρας παιχνίδι με την Πάρμα. Αλλά ούτε ο Ουζμπεκιστάν, ούτε οι συνεργάτες του δεν πέτυχαν κάτι περισσότερα, και ως αποτέλεσμα, ο σύλλογος έχασε εντός έδρας από τους «σταυροφόρους» 1-2. Έτσι, το σερί χωρίς νίκες των παικτών του Rolando Maran στο Κάλτσο έχει ήδη φτάσει 8 γύρους, και στους τελευταίους 4 έχασε συνεχώς. Η ποδοσφαιρική χρονιά ωστόσο ξεκίνησε τόσο καλά, με την ήττα 4:1 επί την Κροτόνε. Αυτό το μαύρο σερί διακοσμείται ελαφρώς με το κύπελλο, όπου η ομάδα κατάφερε να περάσει όχι μόνο την Catanzaro, αλλά και στις 26 Νοεμβρίου στη Σαμπντόρια. Αλλά είναι απίθανο στη Γένοβα θα ανέχονται τέτοιες αποτυχίες για μεγάλο χρονικό διάστημα, με 5 βαθμούς ο σύλλογος κρέμεται στην προτελευταία θέση, και μόνο λόγω της παρουσίας εντελώς «ψόφιας» Κροτόνε. Κάθε μάχη, κάθε λάθος μπορεί να αποβεί μοιραία για τον Maran, ο οποίος ήδη έχει απολυθεί από την Κάλιαρι την περασμένη σεζόν.

Προηγούμενοι αγώνες

Πολλά παιχνίδια σε αυτό το ζευγάρι τα τελευταία χρόνια έληξαν με ισοπαλίες – 6 στα 9 (μί αφορά νίκησε η Φιορεντίνα και άλλε δύο φορές η Τζένοα). Συμπεριλαμβανομένου του Ιανουαρίου στη Φλωρεντία σημειώθηκε λευκή ισοπαλία.

Πρόβλεψη

Με το Prandelli οι «βιολέτες» άρχισαν να ανεβάζουν ρυθμούς. Εντός έδρας συνάντηση εναντίον ενός αουτσάιντερ είναι εξαιρετική αφορμή για να κερδίσουν το μέγιστο. Ας πιστέψουμε στην επιτυχία των γηπεδούχων (με απόδοση1,84).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *