The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φιορεντίνα εναντίον Τζένοα: προγνωστικά για στοίχημα

Ювентус-Фиорентина-06.11

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Αρτέμιο Φράνκι

Στην Ιταλία ξεκουράστηκαν για πολύ καιρό, αλλά τώρα παίζουν ενεργά ποδόσφαιρο. Ακόμα και τη Δευτέρα θα υπάρχουν ενδιαφέροντα ζευγάρια. Η Φιορεντίνα θα πραγματοποιήσει τον τρίτο της αγώνα μέσα σε μια εβδομάδα. Αυτή τη φορά στη Serie A, κόντρα στη Τζένοα. Θα βάλει τέλος στην καριέρα του Σεφτσένκο ως προπονητή της Τζένοα ταξίδι στη Φλωρεντία;

Η Φιορεντίνα ξεκίνησε άσχημα τη νέα ημερολογιακή χρονιά

Οι «βιολέτες» ήταν πολύ καλοί στον 1ο γύρο. Ειδικά σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, όταν ειλικρινά επιτεύχθηκαν ελάχιστα, και ο φιλόδοξος σύλλογος ήταν παρέα ανάμεσα στις μεσαίες ομάδες. Με την έλευση του Vincenzo Italiano, όλα άλλαξαν. Η ομάδα, με επικεφαλής τον συνεχώς σκόρερ Ντούσαν Βλάχοβιτς, βρισκόταν με σιγουριά ανάμεσα στο γκρουπ των κορυφαίων, αν όχι μεταξύ της «τετράδας του Τσάμπιονς Λιγκ», αλλά μεταξύ των διεκδικητών των ευρωπαϊκών κυπέλλων. Όμως, φαίνεται οι «βιολέτες» δεν τελείωσαν ουσιαστικά τις χειμερινές διακοπές. Ή χαλάρωσαν από την αναβολή του αγώνα με την Ουντινέζε. Τη Δευτέρα, μέχρι το τέλος της πρώτης μισής ώρας, η ομάδα δέχθηκε 3 γκολ στο Φριούλι και τελικά έχασε καταστροφικά από την Ουντινέζε. Στη συνέχεια όμως κατάφεραν να νικήσουν τη Νάπολι συντριπτικά με σκορ 5-2 εκτός έδρας, στο κύπελλο κιόλας.

Η Τζένοα είναι ήδη προτελευταία

Οι Γκρίφιν κάλεσαν τον Σεφτσένκο να διορθώσει την κατάσταση. Αλλά τα πράγματα μόνο χειροτέρεψαν. Για πολύ καιρό ο Ουκρανός τεχνικός ήταν δικαιολογούσαν, δήθεν και το πρόγραμμα είναι εξαιρετικά δύσκολο και οι τραυματισμένοι είναι πολλοί. Αλλά και πάλι τα στατιστικά ήταν πολύ άσχημα. Και, το πιο σημαντικό, τον Ιανουάριο, όταν ήταν ήδη δυνατή η υπογραφή νεοφερμένων και το πρόγραμμα έγινε πιο απλό, δεν ξεκίνησε καμία πρόοδος. Άλλο ένα 1-1 στο γήπεδο της Σασουόλο θα μπορούσε να αποδοθεί στο ενεργητικό του αουτσάιντερ, όπως κι να ‘χει πήρε έναν βαθμό στο γήπεδο ενός δυνατού μεσαίου συλλόγου. Όμως πριν από μια εβδομάδα, η Τζένοα έχασε από άμεσο ανταγωνιστή, τη Σπέτσια. Δεν κατάφερε να απαντήσει στο πρώιμο γκολ του Bastogne. Ως αποτέλεσμα, οι πιθανότητες επιβίωσης έχουν μειωθεί ακόμη περισσότερο, καθώς και η πιθανότητα του Αντρέι να παραμείνει στη θέση του τουλάχιστον τον Ιανουάριο. Νίκες στη Σειρά Α δεν εμφανίστηκαν. Τελικώς το Σάββατο όλα τελείωσαν για τον «Τσάρο».

Προηγούμενοι αγώνες

Στους τελευταίους 16 αγώνες σημειώθηκαν περισσότερες από 2/3 ισοπαλίες – 11 φορές. Η Τζένοα κέρδισε δύο φορές, η Φιορεντίνα κέρδισε τρεις φορές, μεταξύ των οποίων τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους, εντός έδρας.

Πρόβλεψη

Σίγουρα δεν θα είναι χειρότερα χωρίς τον Σεφτσένκο. Ωστόσο, είναι απίθανο να υπάρξει δραματική βελτίωση. Ποντάρουμε στη νίκη των γηπεδούχων με χάντικαπ -1 γκολ (απόδοση 1,71).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *