The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φιορεντίνα εναντίον Τβέντε: πρόβλεψη για τον αγώνα

Фиорентина-Твенте-18.08

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ – Πλέι-οφ – Φάση 1 από 2

Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάδιο Αρτέμιο Φράνκι

Στις 18 Αυγούστου θα παίξουν οι Φιορεντίνα και Τβέντε στα προκριματικά της Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Η πρόβλεψη για τον αγώνα των αναφερόμενων συλλόγων δημοσιεύεται στις σελίδες του πόρου μας.

Οι «βιολέτες» είναι σε θέση να πολεμήσουν για το τρόπαιο

Η Φιορεντίνα είναι ένας πολύ γνωστός σύλλογος στην Ευρώπη, που έχει ζήσει πολλά στην ιστορία της. Τώρα η ομάδα έχει εδραιωθεί σταθερά στη Serie A, όπου κατάφερε να προσκολληθεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στο τέλος της περασμένης σεζόν. Οι «βιολέτες» έχουν παίξει μόνο έναν επίσημο αγώνα αυτή τη σεζόν, επικρατώντας της νεοφερμένης Κρεμονέσε στον πρώτο γύρο του ιταλικού πρωταθλήματος με σκορ 3:2. Ο σύλλογος κέρδισε τη νίκη με μεγάλη δυσκολία, γιατί το καθοριστικό γκολ σημειώθηκε στο 90+5 λεπτό, παρά το γεγονός ότι ο αντίπαλος πέρασε όλο το δεύτερο ημίχρονο στη μειοψηφία. Η Φιορεντίνα είναι μια δυνατή ομάδα, αλλά δεν έχει φτάσει ακόμα στη βέλτιστη φόρμα της.

Θεαματική Τβέντε

Ο σύλλογος από την Ολλανδία τα πήγε πολύ καλά εκτός σεζόν σε δοκιμαστικά παιχνίδια, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η Τβέντε κέρδισε και τους τέσσερις επίσημους αγώνες αυτή τη σεζόν. Στη Κόνφερενς Λιγκ η ομάδα νίκησε με σιγουριά την Cukaricki – 3:1 εκτός έδρας και 4:1 εντός. Μέχρι στιγμής, στην εγχώρια αρένα επίσης επικρατεί πλήρης τάξη, πρώτα κέρδισε τη Nijmegen εκτός έδρας 1:0 και στη συνέχεια ξεκαθάρισε με τη Fortuna εντός έδρας 3:0. Η Τβέντε είναι με ανεβασμένη διάθεση, άρα μπορεί να αντισταθεί σε έναν ισχυρό ιταλικό σύλλογο.

Πρόβλεψη

Δεδομένου ότι οι ομάδες δεν έχουν παίξει ποτέ μεταξύ τους στο παρελθόν, είναι δύσκολο να τις συγκρίνει κανείς, συνήθως λαμβάνουν υπόψη το στάτους του συλλόγου και του πρωταθλήματος, γι’ αυτό και οι «βιολέτες» θεωρούνται φαβορί, εκτός αυτού ο ιταλικός σύλλογος παίζει στο δικό του γήπεδο. Η Τβέντε είναι μία από αυτές τις ομάδες που μπορούν να αποδώσουν, οπότε οι «βιολέτες» πρέπει να παίξουν με πλήρη ευθύνη. Το στοίχημα στο over 2,5 γκολ φαίνεται ελκυστικό εδώ (απόδοση 1,78).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *