The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φιορεντίνα εναντίον Σπέτσια: πρόβλεψη για τον αγώνα

Фиорентина-Специя-19.02b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Αρτέμιο Φράνκι

Στην Ιταλία αυτή τη φορά αποφάσισαν να ξεκινήσουν την περιοδεία την Παρασκευή. Οι διοργανωτές άφησαν 2 αγώνες κιόλας για αυτό το βράδυ. Πρώτα η Φιορεντίνα θα φιλοξενήσει τη Σπέτσια. Θα καταφέρει επιτέλους η ομάδα του Αλεξάντρ Κοκορίν; Οι δημοσιογράφοι του ιστότοπου έχουν ετοιμάσει μια δωρεάν πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 19 Φεβρουαρίου 2021.

Η Φιορεντίνα πέφτει όλο και χαμηλότερα στην κατάταξη

Οι «βιολέτες» αυτή τη σεζόν σημειώνει ακριβώς από 1 βαθμό κατά μέσο όρο ανά αγώνα: 22 μετά από 22 γύρους. Επιπλέον, με τον αστέρα νεοφερμένο, το Ρώσο Κοκορίν, δεν κερδίζει και καθόλου βαθμούς. Εάν η νίκη με την Τορίνο χάθηκε με εννέα άντρες, λόγω του γκολ του Μπελότι στο 88ο λεπτό, μετά οι παίκτες του Τσεσάρε Πραντέλι έχασαν δύο φορές στη σειρά. Δεν αναμένονταν άλλα αποτελέσματα από τον αγώνα με την Ίντερ στο Artemio Franchi, οι νερατζούρι προσπαθούν να προσκολληθούν στο Scudetto αυτή τη σεζόν. Ενώ στη Γένοβα την Κυριακή, ο Βλάχοβιτς, ο κορυφαίος σκόρερ της Φιορεντίνα, κατάφερε να ισοφαρίσει μετά το γκολ του Κεϊτά Μπαλντέ. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο, η Σαμπντόρια, μέσω των προσπαθειών του σούπερ βετεράνου της, Φάμπιο Κουαλιαρέλα, κατάφερε να αρπάξει τη νίκη. Η Φιορεντίνα είναι μόλις 16η. Ωστόσο, η Κάλιαρι, καλύτερος από τα τρία αουτσάιντερ, είναι 7 βαθμούς πίσω.

Η Σπέτσια συνεχίζει να εκπλήσσει

Η ομάδα θα φτάσει στον αγώνα με φόντο 2 νίκες στη σειρά. Πρώτα, η ντεμπιτάντ της Serie A, που έχασαν και τις 3 προηγούμενες συναντήσεις, κατάφερε να καταγράψει μια ισχυρή νίκη στο γήπεδο της Σασουόλο. Μετά, το Σάββατο, οι παίκτες του Vincenzo Italiano μπήκαν στον αγώνα για το τίτλο του πρωταθλήματος. Κατάφεραν να «χτυπούν» τον ηγέτη το Calcio, εκείνη την στιγμή Μίλαν. Τους «ερυθρόμαυροι» ουσιαστικά δεν άφησαν να δημιουργούν κάτι επικίνδυνο στο τέρμα του Providel. Μετά το διάλειμμα οι Maggiore και Bastogne κατέγραψαν εντυπωσιακό 2:0. Αυτή η έξαρση επέτρεψε στον νεοφερμένο να ανέβει στην 13η θέση. Και, το πιο σημαντικό, τώρα από τη ζώνη υποβιβασμού τους χωρίζουν 9 βαθμοί. Μήπως θα χαλαρώσει η ομάδα μετά από αυτό; Θα βρει τη δύναμη, κυρίως ψυχολογική, να παίξει στο ίδιο υψηλό επίπεδο στη Φλωρεντία.

Προηγούμενοι αγώνες

Τον Οκτώβριο, στον 4ο γύρο, η Φιορεντίνα είχε ήδη προβάδισμα 2 γκολ μέχρι το 4ο λεπτό. Αλλά στο τέλος, όλα κατέληξαν σε ισοπαλία, η Σπέτσια κατάφερε να ισοφαρίσει.

Πρόβλεψη

Η Φιορεντίνα θεωρείται φαβορί αυτής της αναμέτρησης, αλλά μπορεί να απογοητεύσει και πάλι, ενώ η Λα Σπέτσια και πάλι να εκπλήξει ευχάριστα. Στοιχηματίζουμε στην ουδέτερη επιλογή το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *