The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φιορεντίνα εναντίον Ρόμα: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Fiorentina-Roma-20.12b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Αρτέμιο Φράνκι

Στην Ιταλία τα Χριστούγεννα είναι μια από τις πιο αναμενόμενες γιορτές. Ακόμα και στους οι ποδοσφαιριστές κάνουν διακοπές τότε, οπότε μετά από αυτό το Σαββατοκύριακο οι σύλλογοι θα επιστρέψουν στους αγώνες της Σέριε A μετά το νέο έτος. Πιο νωρίς απ’ όλους το πρώτο μέρος της σεζόν θα τελειώσει για τη Φιορεντίνα και τη Ρομά. Ο Βιντσένσο Μοντέλα εναντίον της πρώην ομάδας του, και σε αυτόν τον αγώνα η μοίρα του τεχνικού μπορεί να αποφασιστεί. Θα τον απολύσουν οι «λύκοι»; Η πρόβλεψη για αυτό το ενδιαφέρον αγώνα στις 20 Δεκεμβρίου 2019 είναι ήδη διαθέσιμη για τους αναγνώστες μας.

Η Φιορεντίνα απογοητεύει και πάλι όλους

Οι «βιολέτες», φυσικά, αντιμετώπισαν διάφορες δυσκολίες, θυμηθείτε τον τραυματισμό του Φρανκ Ριμπερί. Ο έμπειρος Γάλλος θεωρήθηκε ως νέος ηγέτης που θα βοηθούσε νέους ταλαντούχους με επικεφαλής τον Κιέζα μικρό, αλλά τραυματίστηκε σοβαρά και δεν θα ανακάμψει αμέσως μετά τη εγχείρηση. Ωστόσο, μετά από καλή επένδυση του καλοκαιριού από τον νέο ιδιοκτήτη στη Φιορεντίνα περίμεναν να σουν πραγματικό αγώνα για το Champions League. Αλλά η Φιορεντίνα έπαιξε σχετικά καλά μόλις στις αρχές Σεπτεμβρίου, σημειώνοντας όμως 2 ήττες στην αρχή. Ωστόσο, κατάφερε να συναντήσει τον Νοέμβριο ανάμεσα των ηγετών. Μετά όμως το παιχνίδι εξαφανίστηκε κάπου, οι «βιολέτες» κερδίζουν μόνο στο κύπελλο τους προφανώς ασθενέστερους αντιπάλους. Στο πρωτάθλημα έχουν 6 αγώνες χωρίς νίκες. Ναι, στον τελευταίο γύρο κατάφεραν να σταματήσουν την Ίντερ, αλλά ήταν τυχερές εκεί: ο Vlahovich ισοφάρισε στο 92ο λεπτό.

Η Ρόμα προς το παρόν εκτελεί τους στόχους της για τη σεζόν

Οι «τζαλορόσι» απέτυχαν στο τελευταία πρωτάθλημα, αφήνοντας το κουαρτέτο των ηγετών και περιορίζοντας μόνο στο δικαίωμα να παίξει στο Europa League. Εκεί, παρεμπιπτόντως, δεν πέτυχε τα πάντα, κι όμως με δυσκολία οι Ιταλοί βγήκαν από τον όμιλο. Επίσης, παρεμποδίστηκαν από τραυματισμούς, το ιατρείο των «λύκων» ήταν, κατά κανόνα, γεμάτο. Αλλά ο Πάουλο Φονσέκα, ο πρώην τεχνικός της Σαχτάρ, τον οποίο προσκάλεσαν το καλοκαίρι στη Ρόμα, κατόρθωσε να στήσει ομάδα έτοιμη για μάχη από εκείνους που έμεινα. Η Ρόμα χάνει πολύ σπάνια και πιο κοντά στον χειμώνα, όταν άρχισαν να συνέρχονται ο Μεχιταριάν και άλλοι τραυματισμένοι, η πρωτευουσιάνικη ομάδα, κερδίζοντας 10 βαθμούς στους τελευταίους 4 γύρους (3 νίκες και τιμητικό 0-0 με την Ίντερ), εδραιώθηκε στην πολυπόθητη ζώνη του Champions League. Ενοχλεί μόνο το γεγονός ότι πιο πάνω βρίσκεται ο μισητός γείτονας, Λάτσιο…

Προηγούμενοι αγώνες

Η Φιορεντίνα, παρά τα προβλήματά της των τελευταίων χρόνων, έπαιξε με επιτυχία το 2018-2019 με τη Ρόμα: σε 4 αγώνες με τον «τζαλορόσι» έχει 2 ισοπαλίες και 2 νίκες, συμπεριλαμβανομένου του προσβλητικού 7-1 στο Κύπελλο.

Πρόβλεψη

Ήρθε η ώρα για εκδίκηση – τώρα η Φιορεντίνα δεν μπορεί με τίποτα να βρει τον εαυτό της, ενώ οι «λύκοι» είναι σε μέγιστη αποτελεσματικότητα. Ήρθε η ώρα να κερδίσουν στο Στάδιο Αρτέμιο Φράνκι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Ρόμα με απόδοση 2,46.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *