The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φιορεντίνα εναντίον Νάπολι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Fiorentina-Napoli-29.04

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Στάδιο Αρτέμιο Φράνκι

Κυριακή, 29 Απριλίου 2018, 7:00 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους αγώνες την επόμενη Κυριακή στο 35ο γύρο της Σέριε Α’ Ιταλίας θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ της ομάδας της Φλωρεντίας Φιορεντίνα και της Νάπολι. Παρά τον παράγοντα της έδρας οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι είναι στο πλευρό της ομάδας των Ναπολιτάνων, η ομάδα του Surrey αγωνίζεται σκληρά για το Scudetto με την Γιουβέντους και προσαρμόζεται στη νίκη στην προσεχή συνάντηση. Επιπλέον, η ίδια η Φιορεντίνα μετά από ένα πολύ επιτυχημένα παιχνίδια τον Μάρτιο, λίγο εγκατέλειψε τις θέσεις της, δεν είναι στην καλύτερη αθλητική φόρμα.

Ένατοι

Στα τελευταία τρία παιχνίδια η Φιορεντίνα δεν ήταν σε θέση να κερδίσει, παίζοντας εντός έδρας ισοπαλία με το αουτσάιντερ τη ΣΠΑΛ, καθώς και έχασε από τη Σασουόλο. Τα αποτελέσματα αυτά οδήγησαν στο γεγονός ότι οι «βιολέτες» έπεσαν στην κατάταξη του ιταλικού πρωταθλήματος στην ένατη θέση, στο ενεργητικό των μελλοντικών γηπεδούχων υπάρχουν 51 βαθμοί, πίσω από τη 7η θέση, η οποία μπορεί να γίνει του Τσάμπιονς Λιγκ, 3 βαθμούς.

Δεύτεροι

Σε αντίθεση με τη Φιορεντίνα η Νάπολι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, σε τελευταία έξι παιχνίδια οι νότιοι ποτέ δεν έχασαν, αλλά κατάφεραν να σημειώσουν τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι στον τελευταίο γύρο η ομάδα του Surrey κατάφερε εκτός έδρας, στο Τορίνο, να νίκησε τη νυν πρωταθλήτρια Ιταλίας και νυν ανταγωνιστή, την Γιουβέντους. Αξίζει επίσης να δοθεί προσοχή στις στατιστικές εκτός έδρας της Νάπολι στη σεζόν, οι νότιοι σε 17 παιχνίδια κατάφεραν να κερδίσουν 13 φορές με τέσσερις ισοπαλίες.

Πρόβλεψη

Η Νάπολι με αυτοπεποίθηση και αποτελεσματικότητα παίζει σε εκτός έδρας αγώνες, η ομάδα είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, είναι πρόθυμη να κατακτήσει το τίτλο στο πρωτάθλημα Ιταλίας. Η Φιορεντίνα είναι σε ύφεση, οι “βιολέτες” απέτυχαν στην τελευταία συνάντηση με τη Σασουόλο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτό το παιχνίδι είναι: η Νάπολι θα σκοράρει πρώτη με απόδοση 1,42.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *