The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φιορεντίνα εναντίον Μίλαν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Fiorentina-Milan-30.12

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2017, 1:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Αρτέμιο Φράνκι

Το επόμενο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί ο 19ος γύρος της Σέριε Α’ Ιταλίας, και ένας από τους αγώνες της αγωνιστικής ημέρας θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Φιορεντίνα και Μίλαν, στην οποία οι «βιολετί» είναι το ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης. Και οι δύο αντίπαλοι στα μεσοβδόμαδα έπαιξαν τους αγώνες του Κυπέλλου Ιταλίας, για το επερχόμενο παιχνίδι έρχονται με διαφορετική διάθεση: η Φιορεντίνα έχασε εκτός έδρας από τη Λάτσιο 0:1, ενώ οι «ερυθρόμαυροι» κατάφεραν σε ένα εξαιρετικά δύσκολο αγώνα να ξεπεράσουν την αντίσταση της Ίντερ, για το Τζενάρο Γκατούζο αυτή η νίκη μπορεί να ονομαστεί σημαδιακή.

Στην όγδοη θέση

Η Φιορεντίνα μετά από 18 γύρους ήταν σε θέση να σκοράρει στο ενεργητικό της 26 βαθμούς, που επιτρέπουν σ’ αυτή την ομάδα να βρίσκεται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας της Σέριε Α’. Ο στόχος των «βιολετών» για τη σεζόν είναι η θέση στην ζώνη των ευρωπαϊκών κυπέλλων και η έβδομη θέση μπορεί να είναι προκριματική στην Ευρώπη, οπότε η ενδεκάδα του Piyoli δεν είναι και τόσο μακριά από το στόχο της, σε απόσταση μόλις μιας μονάδας.

Οι ίδιοι στόχοι

Η Μίλαν επίσης επιθυμεί να παίξει στην Ευρώπη, αλλά μετά τη νίκη επί της Ίντερ και την πρόκριση στα ημιτελικά του Coppa Italia είναι προφανές ότι το δεύτερο πιο σημαντικό ιταλικό τουρνουά ποδοσφαίρου αποκτάει για τους «ερυθρόμαυρους» προτεραιότητα. Για τη Σέριε Α’ ο Γκατούζο επίσης δεν πρόκειται να ξεχάσει, αλλά μετά από μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση με την Ίντερ, λίγο δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι οι «διάβολοι» εντός τριών ημερών θα είναι σε θέση να αποκατασταθούν πλήρως για το επερχόμενο παιχνίδι.

Πρόβλεψη

Η Φιορεντίνα παίζει καλά στο «Αρτέμιο Φράνκι», έχει όλες τις πιθανότητες για να αυξήσει τους βαθμούς το επόμενο Σάββατο, κερδίζοντας στο ματς με την Μίλαν. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στο φαβορί και γηπεδούχο φαίνεται σαν μια καλή επιλογή, επιπλέον, το πιο πιθανό το επερχόμενο παιχνίδι δεν θα είναι του «ύψους». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Φιορεντίνα δε θα χάσει + under 4.5 με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *