The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φιορεντίνα εναντίον Λάτσιο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Фиорентина-Лацио-10.10

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Αρτέμιο Φράνκι

Αυτή τη Δευτέρα η Φλωρεντία θα φιλοξενήσει τον τελικό αγώνα της ένατης αγωνιστικής της Serie A ανάμεσα στη Φιορεντίνα και τη Λάτσιο.

Φιορεντίνα

Η Φιορεντίνα παίζει πολύ καλά στην έδρα της, όπου τα κατάφερε πρόσφατα με τη Βερόνα (2:0) και σημείωσε ισοπαλία 1:1 με τη Γιουβέντους. Παράλληλα, εκτός έδρας οι «βιολέτες» ήταν πιο αδύναμες από την Ουντινέζε (0:1), τη Μπολόνια (1:2) και την Αταλάντα (0:1), γι’ αυτό και έπεσαν στην ενδέκατη θέση με εννέα βαθμούς στο ενεργητικό και μέτρια διαφορά τερμάτων 7:7.

Λάτσιο

Ενώ η Λάτσιο, μετά από αστοχίες με Σαμπντόρια (1:1) και Νάπολι (1:2), πήρε τρεις σερί νίκες επί της Βερόνα (2:0), της Κρεμονέζε (4:0) και της Σπέτσια (4:0), που σημαντικά βελτίωσε τη θέση της στο τουρνουά. Κερδίζοντας 17 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 17:5, οι «αετοί» βρέθηκαν στην τέταρτη θέση.

Πρόβλεψη

Οι πρόσωπο με πρόσωπο συναντήσεις μεταξύ αυτών των ομάδων είναι συχνά πολύ θεαματικές και πλούσιες σε γκολ. Νομίζω ότι ακόμη και τώρα η Φιορεντίνα και η Λάτσιο μπορούν να συνεχίσουν μια τόσο ευχάριστη τάση, οι επιθετικές τους δυνατότητες είναι αρκετά υψηλές. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,96.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *