The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φιορεντίνα εναντίον Γιουβέντους: πρόβλεψη για τον αγώνα

Fiorentina-Juventus-1.12

Πρωτάθλημα Ιταλίας

“Artemio Franchi”, Φλωρεντία

Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2018, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους αγώνες του 14ου γύρου της Σέριε Α’ Ιταλίας θα πραγματοποιηθεί μεταξύ Φιορεντίνα και Γιουβέντους Τορίνο. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρια δίνουν την αξιοσημείωτη προτίμηση στην πρωταθλήτρια Ιταλίας, κάτι που είναι εντελώς λογικό, ακόμα και παρά τον πολύ φορτωμένο πρόγραμμα των “ζέβρων” σε αυτό το τμήμα της σεζόν. Αξίζει επίσης να υπενθυμιστεί ότι η αντιπαράθεση των “βιολετών” και των “ασπρόμαυρων” από καιρούς μετάβασης του Roberto Baggio στο σύλλογο του Τορίνο έχει γίνει θέμα αρχής.

Χωρίς νίκες

Η Φιορεντίνα έπιασε ασθένεια “χωρίς νίκες “, αυτή η ομάδα στους τελευταίους πέντε αγώνες έπαιζε αποκλειστικά ισοπαλίες με τους αντιπάλους της. Αυτά τα αποτελέσματα έριξαν τις “βιολέτες” στη 10η θέση στο πρωτάθλημα, κάτι που δεν ικανοποιεί τους οπαδούς της μελλοντικής γηπεδούχου ομάδας. Ταυτόχρονα αξίζει να δοθεί προσοχή στο γεγονός ότι η Φιορεντίνα χάνει μόνο δύο βαθμούς από την Πάρμα, η οποία με τη σειρά της βρίσκεται στη ζώνη του Europa League.

Ηγέτης

Στους τρεις τελευταίους αγώνες η Γιουβέντους αποκλειστικά κέρδιζε, η ομάδα του Allegri κέρδισε τρεις βαθμούς σε αγώνες εναντίον Μιλάνο, SPAL, Βαλένθια. Στον τελευταίο γύρο η Νάπολι στην έδρα της δεν κατάφερε να κερδίσει την Κιέβο, γεγονός που οδήγησε σε αύξηση του χάντικαπ μεταξύ της Γιούβε και του πλησιέστερου αγωνιστή της έως οκτώ βαθμούς. Επιπλέον, η Γιούβε θα παίξει σίγουρα στα πλέι-οφ του Champions League, αλλά δεν υπάρχουν εγγυήσεις ότι οι “ζέβρες” θα μπουν στους 16 από την πρώτη θέση.

Πρόβλεψη

Η Φιορεντίνα τελευταία έγινε πολύ βολικός αντίπαλος για τη Γιουβέντους, κάτι που φανεί καθαρά από τα στατιστικά στοιχεία των αναμετρήσεων. Η Γιουβέντους βρίσκεται σε δύσκολο πρόγραμμα, αλλά ο Allegri έχει αρκετούς παίκτες επαγγελματίες, ενώ οι «βιολέτες» έχουν εμφανή προβλήματα με τα αποτελέσματα. Η δωρεάν πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Γιουβέντους με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *