The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φιορεντίνα εναντίον Γιουβέντους: πρόβλεψη για τον αγώνα

Фиорентина-Твенте-18.08

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2022, 4:00 μ.μ.

Στάδιο Αρτέμιο Φράνκι

Η αναμέτρηση της Φιορεντίνα με τη Γιουβέντους θα διακοσμήσει το πρόγραμμα της πέμπτης αγωνιστικής της Serie A.

Φιορεντίνα

Η έβδομη θέση στο τέλος της σεζόν 2021/22 είναι μια επιβεβαίωση της ομαλής πορείας της Φιορεντίνα, η οποία θα παίξει και στη Conference League. Όμως στο εθνικό πρωτάθλημα οι «βιολέτες» είναι μόλις δέκατοι, κέρδισαν πέντε βαθμούς σε μονομαχίες με Κρεμονέσε (3:2), Έμπολι (0:0), Νάπολι (0:0) και Ουντινέζε (0:1).

Γιουβέντους

Η Γιουβέντους από την άλλη κέρδισε οκτώ βαθμούς με διαφορά τερμάτων 6:1, χάρη στους οποίους έμεινε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Νωρίτερα, η «Γηραιά Κυρία» νίκησε τη Σασουόλο με 3:0 και 1:0 τη Λα Σπέτσια, καθώς σημείωσε ισοπαλίες 0:0 με τη Σαμπντόρια και 1:1 με τη Ρόμα.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες δεν έχουν ακόμη αναπτύξει πλήρως τις επιθετικές τους δυνατότητες, αλλά ταυτόχρονα έχουν μάθει να αμύνονται καλά. Δεν περιμένω πολλά γκολ από αυτή την αναμέτρηση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,83.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *