The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φιορεντίνα εναντίον Γιουβέντους: πρόβλεψη για τον αγώνα

Фиорентина-Ювентус-22.05_cr

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 21 Μαΐου 2022, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Αρτέμιο Φράνκι

Ο τριακοστός όγδοος γύρος της Serie A θα μας χαρίσει μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα στη Φιορεντίνα και τη Γιουβέντους.

Φιορεντίνα

Με 59 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 57:51, η Φιορεντίνα βρίσκεται στην έβδομη θέση και εξακολουθεί να διεκδικεί να τερματίσει στη ζώνη του Γιουρόπα Λιγκ. Σημειώνω ότι στο τέλος του πρωταθλήματος οι «βιολέτες» απέτυχαν ειλικρινά. Πράγματι, εκτός από τη νίκη με 2:0 επί της Ρόμα, ηττήθηκαν από τη Σαλερνιτάνα (1:2), την Ουντινέζε (0:4), τη Μίλαν (0:1) και τη Σαμπντόρια (1:4).

Γιουβέντους

Η Γιουβέντους έχει ήδη εξασφαλίσει την τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, που δίνει το δικαίωμα να παίξει στη φάση των ομίλων του Champions League. Μετά από συναντήσεις με Μπολόνια (1:1), Σασουόλο (2:1), Βενετία (2:1), Τζένοα (1:2) και Λάτσιο (2:2), η «Γηραιά Κυρία» κέρδισε 70 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 57:35.

Πρόβλεψη

Κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν, η Γιουβέντους κέρδισε τρεις φορές τη Φιορεντίνα, αλλά αυτή τη φορά το αουτσάιντερ του ζευγαριού έχει μια καλή ευκαιρία να σπάσει αυτή την τάση. Πιστεύω ότι οι «βιολέτες» θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για την πολυαναμενόμενη πρόκριση στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η Φιορεντίνα δε θα χάσει και το σύνολο είναι πάνω από 1,5 με απόδοση 1,61.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *