The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φινλανδία εναντίον Ουκρανία: προγνωστικά για στοίχημα

Финляндия-Украина-09.10

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου – Φάση ομίλων Όμιλος Δ – 7 ήμερα αγωνιστικής από τις 10

Σάββατο, 9 Οκτωβρίου 2021, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Στάδιο του Ελσίνκι

Η συνάντηση μεταξύ εθνικών Φινλανδίας και Ουκρανίας θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στο πλαίσιο του έβδομου προκριματικού γύρου για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022.

Φινλανδία

Αυτό το καλοκαίρι η Φινλανδία έπαιξε για πρώτη φορά στο Euro 2020, όπου δεν κατάφερε καν να προκριθεί από τον όμιλο. Η ομάδα στοχεύει τώρα να ταξιδέψει στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Φόρουμ. Μετά τους αγώνες με τη Βοσνία (2:2), την Ουκρανία (1:1), το Καζακστάν (1:0) και τη Γαλλία (0:2), είναι τρίτη, έχοντας πέντε βαθμούς στο ενεργητικό με διαφορά τερμάτων 4:5.

Ουκρανία

Η Ουκρανία, από την άλλη πλευρά, κατάφερε να ολοκληρώσει και τους πέντε προκριματικούς αγώνες με ισοπαλία – 1:1 και 1:1 με τη Γαλλία, 1:1 και 2:2 με το Καζακστάν, καθώς και 1:1 με τη Φινλανδία. Η υπερβολική γαλήνη δεν εμποδίζει τους παίκτες του Πετράκοφ να καταλαμβάνουν τη δεύτερη θέση που τους ταιριάζει με πέντε βαθμούς και τη διαφορά τερμάτων 6:6.

Πρόβλεψη

Σε αυτή την περίπτωση οι φορείς στοιχημάτων πιστεύουν περισσότερο στους φιλοξενούμενους, οι δυνατότητες παιχνιδιού των οποίων είναι ελαφρώς υψηλότερες. Αλλά δεν θα είναι εύκολο για αυτούς να σπάσουν την αντίσταση των Φινλανδών. Δεδομένου ότι και οι δύο ομάδες επικεντρώνονται αποκλειστικά στο αποτέλεσμα, δεν περιμένω πολλά γκολ που θα σημειωθούν εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *