The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φινλανδία εναντίον Ιταλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Finland-Italy-08.09

Προκριματικά Euro 2020 – Όμιλος Ι – 6 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Στάδιο του Τάμπερε

Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Η κύρια αίσθηση των προκριματικών για το Euro 2020 φαίνεται να ωριμάζει στον όμιλο Ι, όπου η εθνική Φινλανδίας με βεβαιότητα καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση μετά από πέντε γύρους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο ιστότοπός μας έχει ετοιμάσει την πρόβλεψη για τον αγώνα Φινλανδία – Ιταλία, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 8 Σεπτεμβρίου.

Η Φινλανδία εκπλήσσει

Η εθνική Φινλανδίας μπορεί να γίνει η μεγαλύτερη αίσθηση αυτής της επιλογής, η ομάδα με 12 βαθμούς καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση στον όμιλό της και έχει μεγάλες πιθανότητες να φτάσει στη τελική φάση του Euro 2020. Στο τελευταίο παιχνίδι οι Φινλανδοί νίκησαν εντός έδρας δύσκολους Έλληνες με σκορ 1:0. Και πάλι το γκολ σημειώθηκε από το Teemu Pukki, η διαφορά από την τρίτη θέση αυτή τη στιγμή είναι 5 μονάδες. Η ομάδα παίζει καλά στην άμυνα, έχοντας χάσει μόνο δύο γκολ σε αυτή την επιλογή, και τα δύο από την Ιταλία, αναρωτιέμαι αν οι Φιλανδοί μπορέσουν να κρατήσουν τη θέση τους.

Οι Ιταλοί με το στυλ τους

Η εθνική Ιταλίας προς το παρόν προχωράει με βεβαιότητα προς τη νίκη στον όμιλό της, η ομάδα έχει κερδίσει και τους πέντε αγώνες και είναι σίγουρα ηγέτης. Στην τελευταία συνάντηση οι Ιταλοί νίκησαν την εθνική Αρμενίας με σκορ 3:1. Οι Ιταλοί πρέπει να αποκατασταθούν για τη μη πρόκριση  στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο ήταν ένα απτό χτύπημα για τους οπαδούς τους. Η ομάδα παίζει καλά στην άμυνα, έχοντας χάσει μόνο δύο βαθμούς σε πέντε αγώνες. Η Ιταλία θα είναι το φαβορί στον επερχόμενο αγώνα, αλλά οι Φινλανδοί έχουν ήδη δείξει ότι μπορούν να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έπαιζαν μεταξύ τους πολλές φορές, αλλά σπάνια οι αγώνες τους ήταν επιτυχείς. Σε αυτή την επιλογή η Ιταλία έχει ήδη νικήσει τους Φινλανδούς εντός έδρας τους 2-0.

Πρόβλεψη

Θα είναι ο αγώνας μεταξύ των δύο ηγετών του ομίλου, όσο παραδόξως μπορεί να ακούγεται. Νίκη σε αυτόν τον αγώνα εγγυάται 90% στους Ιταλούς την πρώτη θέση και την πρόκριση από τον όμιλο. Όσο για τους Φινλανδούς, θα είναι εντελώς ικανοποιημένοι και με ισοπαλία με έναν τόσο ισχυρό αντίπαλο. Και οι δύο ομάδες παίζουν καλά στην άμυνα, οπότε δεν περιμένουμε μεγάλο αριθμό γκολ. Προτείνουμε το στοίχημα το σύνολο είναι κάτω από 2,5 γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 γκολ με απόδοση 1,69.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *