The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φινλανδία εναντίον Ελλάδα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Finland-Greece-15.10

Πρωτάθλημα Εθνών

“Ratinan Stadion”, Τάμπερε

Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του 4ου γύρου του Πρωταθλήματος Εθνών η εθνική Φινλανδίας στην έδρα της στο Τάμπερε θα ανταγωνιστεί με την εθνική Ελλάδας. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό της ελληνικής ομάδας, αλλά πρέπει να προσέξετε το γεγονός ότι οι Φιλανδοί είναι τώρα μεγάλη δύναμη, έπαιξαν σε καλό επίπεδο το προηγούμενο προκριματικό τουρνουά για το Παγκόσμιο Κύπελλο και τώρα έχουν πολλές πιθανότητες να κερδίσουν την πρώτη θέση στην όμιλο 2, ακόμα και παρά αρκετά ισχυρούς αντιπάλους στην κατάταξη.

Τρεις νίκες

Στους τρεις πρώτους γύρους του Πρωταθλήματος Εθνών η εθνική Φινλανδίας κέρδισε τρεις φορές και τρεις φορές με σκορ 1:0. Πρώτα στην έδρα τους οι βόρειοι νίκησαν την ουγγρική ομάδα 1:0, στη συνέχεια δύο φορές κέρδισαν τους Εσθονούς: εντός έδρας και εκτός. Στη σύνθεση των Φινλανδών δεν υπάρχουν ευρωπαϊκά αστέρια ποδοσφαίρου, αλλά υπάρχει μια καλοστημένη ομάδα που βλέπει στο Πρωτάθλημα Εθνών μια ευκαιρία να περάσει στο Euro-2020.

Δύο νίκες

Στο ενεργητικό της ελληνικής εθνικής ομάδας υπάρχουν 6 βαθμοί και η δεύτερη θέση. Οι Έλληνες αποδείχτηκαν ισχυρότεροι από τους Εσθονούς εκτός έδρας 1:0 και Ούγγρους εντός έδρας, επίσης 1:0. Η μοναδική ήττα στο τουρνουά οι νότιοι σημείωσαν από την Ουγγαρία, αλλά εκτός έδρας, οι Μαγιάροι σημείωσαν δύο γκολ σε αυτό το παιχνίδι, ενώ οι Έλληνες απάντησαν με ένα δικό τους. Η εθνική Ελλάδας έχει ισχυρότερη σύνθεση από τους αντιπάλους της, αλλά τον τελευταίο καιρό οι Έλληνες είχαν προβλήματα στην επίτευξη των στόχων τους.

Πρόβλεψη

Η εθνική Φινλανδίας φαίνεται να είναι αδύναμη ομάδα, αλλά τα τελευταία χρόνια έκαναν ένα μεγάλο βήμα στην ανάπτυξη, σε αντίθεση με τους Έλληνες, οι οποίοι δεν εντυπωσιάζουν καθόλου. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στη γηπεδούχο φαίνεται καλό, τους οποίους οι εταιρείες στοιχημάτων υποτιμούν αισθητά, κάτι που δεν πρέπει να γίνει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Φινλανδία δε θα χάσει με απόδοση 1,61.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *