The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φενερμπαχτσέ εναντίον Ρεν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Фенербахче-Антальяспор-04.03b

Γιουρόπα Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Β – Αγωνιστική 5/6

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022, 7:45 μ.μ.

Ulker Fenerbahce Sukru Saracoglu Stadium

Ο νικητής του Ομίλου Β’ του Γιουρόπα Λιγκ θα αναδειχθεί στην κόντρα της πέμπτης αγωνιστικής ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και τη Ρεν.

Φενερμπαχτσέ

Η Φενέρμπαχτσε ξεκίνησε την τρέχουσα εκστρατεία για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο στα προκριματικά του Champions League, από όπου αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο από την Ντιναμό Κιέβου (0:0, 1:2). Ήδη στο Γιουρόπα Λιγκ, τα «καναρίνια» πήραν εκδίκηση από τους Ουκρανούς (2:1), σημείωσαν ισοπαλία 2:2 με τη Ρεν και νίκησαν δύο φορές την ΑΕΚ Λάρνακας – 2:0, 2:1. Ως αποτέλεσμα, η σημερινή πρώτη θέση με 10 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 8:4.

Ρεν

Η απόδοση της Ρεν είναι ελαφρώς χειρότερη: δεύτερη θέση, 10 βαθμοί και η διαφορά τερμάτων 7:4. Σημειώνω ότι νωρίτερα οι Βρετόνοι έπαιξαν ισόπαλοι 2:2 με τη Φενέρμπαχτσε, καθώς νίκησαν τη ΑΕΚ Λάρνακας (2:1) και την Ντιναμό Κιέβου (2:1, 1:0). Στο εθνικό πρωτάθλημα οι παίκτες του Genesio είναι τέταρτοι με ελάχιστη διαφορά από τη ζώνη του Champions League.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες έχουν εντυπωσιακές επιθετικές δυνατότητες, τις οποίες απέδειξαν στον αγώνα πριν από ένα μήνα. Όσο για μένα, ακόμα και τώρα η Φενερμπαχτσέ και η Ρεν μπορούν να ανταλλάξουν αποτελεσματικά χτυπήματα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,7.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *