The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φενερμπαχτσέ εναντίον Μπενφίκα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Fenerbahce(Tur)-Benfica(Por)-14.08

Τσάμπιονς Λιγκ  – Τρίτος προκριματικός γύρος – Φάση 2 από 2

“Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi”, İstanbul

Τρίτη, 14 Αυγούστου 2018, 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Τρίτη, η τουρκική ομάδα Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη θα ανταγωνιστεί με την πορτογαλική Μπενφίκα στους δεύτερους αγώνες του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο πρώτος αγώνας της αναμέτρησης πραγματοποιήθηκε πριν από μία εβδομάδα στην έδρα των “αετών” των Πυρηναίων και έφερε στους γηπεδούχους ελάχιστη νίκη 1:0. Τώρα για την Μπενφίκα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο θα είναι αρκετή η ισοπαλία ή ακόμα και ελάχιστη, αλλά αποτελεσματική ήττα.

Χωρίς αγώνες του πρωταθλήματος

Το πρωτάθλημα της Τουρκίας δεν έχει ξεκινήσει ακόμη, τα “καναρίνια” ετοιμάζονταν για τους αγώνες εναντίον της ασημένιας πρωταθλήτριας της Πορτογαλίας, παίζοντας φιλικά. Από τις 18 Ιουλίου έχουν καταγραφεί τέσσερις φιλικοί, όπου η ομάδα της Κωνσταντινούπολης δεν έχει χάσει ποτέ. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου σημειώθηκαν νίκες επί της Φούλαμ 3:0 και Κάλιαρι 2:1, ήττες με την Altınordu  και Φέγενορντ.

Μέσω των αγώνων του ΔΚΠ

Η Μπενφίκα προετοιμαζόταν για τη σεζόν, παίζοντας  τους αγώνες του Διεθνούς Κυπέλλου Πρωταθλητριών, οι οποίοι έγιναν μεγάλη βοήθεια για τους “αετούς”. Πρώτα, οι παίκτες από τη Λισαβόνα στη διαδικασία των πέναλτι ήταν πιο ισχυροί από την Ντόρτμουντ Μπορούσια μετά από ισοπαλία 2:2. Μετά από αυτό η Μπενφίκα έχασε από τη Γιουβέντους και τη Λυών Ολιμπίκ. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το πορτογαλικό πρωτάθλημα έχει ήδη ξεκινήσει, την περασμένη Παρασκευή οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι με μερική δυσκολία, αλλά νίκησαν στην έδρα τους τη Βιτόρια Γκιμαράες με σκορ 3:2. Η Μπενφίκα στην τρέχουσα σεζόν έχει στόχο να επιστρέψει τον τίτλο της πρωταθλήτριας της Πορτογαλίας, καθώς και να προκριθεί στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πρόβλεψη

Η Φενερμπαχτσέ στη σύνθεση και τις ικανότητες είναι αισθητά κατώτερη από τους “αετούς”, οι οποίοι είχαν ποιοτική προετοιμασία μέσω των αγώνων του Διεθνούς Κυπέλλου Πρωταθλητριών. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Μπενφίκα δε θα χάσει με απόδοση 1,43.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *