The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φέγενορντ εναντίον Ρόντα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Feyenoord-Roda-24.12

Πρωτάθλημα Ολλανδίας

Στάδιο Ντε Κάιπ, Ρότερνταμ

Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2017, 5:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του 18ου γύρου του πρωταθλήματος της Ολλανδίας η ομάδα του Ρότερνταμ Φέγενορντ στην έδρα της θα φιλοξενεί την Ρόντα από το Kerkrade, η νυν πρωταθλήτρια θα αγωνιστεί με το αουτσάιντερ του πρωταθλήματος. Είναι προφανές ότι σε αυτό το ζευγάρι η Φέγενορντ είναι το ξεκάθαρο φαβορί, οι μελλοντικοί γηπεδούχοι μετά από αβέβαιο ξεκίνημα της σεζόν σημείωσαν καλή κατάσταση, προσπαθούν πολύ γρήγορα να καλύψουν τη διαφορά με τους ηγέτες που έφυγαν μακριά, ενώ η Ρόντα όλο και πιο βαθιά κάθεται στη «λακκούβα της ζώνης του υποβιβασμού».

Σε καλή φόρμα

Στα τελευταία πέντε παιχνίδια η Φέγενορντ δεν έχασε ποτέ, κερδίζοντας τέσσερις νίκες και μία φορά παίζοντας ισοπαλία. Ισοπαλία συνέβη στο ματς με την Χερενφέιν, ενώ οι νίκες καταγράφηκαν με τη Φίτεσε, Νάπολι, Σπάρτη και Ηρακλή. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η Φέγενορντ αποκλείστηκε από τα ευρωπαϊκά κύπελλα, αυτή η ομάδα επικεντρώνεται στις εγχώριες διοργανώσεις, αυτή τη στιγμή η ενδεκάδα του Ρότερνταμ βρίσκεται μόνο στην πέμπτη θέση στην κατάταξη του ολλανδικού πρωταθλήματος, κάτι που δεν μπορεί να ικανοποιεί τη διοίκηση του συλλόγου.

Αουτσάιντερ

Η Ρόντα έχει αποτύχει πλήρως στην τρέχουσα σεζόν, μετά από 17 γύρους στο ολλανδικό πρωτάθλημα στο ενεργητικό της ενδεκάδας από το Kerkrade υπάρχουν 11 βαθμοί και η προτελευταία 17η θέση στην κατάταξη. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το ίδιο αριθμό βαθμών έχει κα η Σπάρτη, η οποία βρίσκεται μία θέση πιο κάτω, δηλαδή, στη ζώνη υποβιβασμού, αλλά ο ανταγωνιστής έχει ένα ακόμη παιχνίδι μπροστά. Εκτός έδρας η Ρόντα παίζει πολύ χάλια: μόνο μία νίκη σε εννέα παιχνίδια, η διαφορά τερμάτων είναι 8:23.

Πρόβλεψη

Η Φέγενορντ έχει μια πολύ καλή ευκαιρία όχι μόνο να κερδίσει τρεις βαθμούς, αλλά και να βελτιώσει τη διαφορά τερμάτων, στο επερχόμενο παιχνίδι υπάρχει καλή πιθανότητα μιας σίγουρης νίκης του φαβορί. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Φέγενορντ με χάντικαπ -1,75 με απόδοση 1,48.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *