The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Χάντερσφιλντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Tottenham-Huddersfield-03.03

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Στάδιο Γουέμπλεϊ

Σάββατο, 3 Μαρτίου 2018, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Η Τότεναμ θα συναντηθεί με την Χάντερσφιλντ στον 29ο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 3 Μαρτίου στις 5:00 μ.μ. στο στάδιο Γουέμπλεϊ.

Η Τότεναμ έγινε ένα από τα καλύτερα κλαμπ στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Η ομάδα δείχνει ισχυρό ποδόσφαιρο και εντυπωσιάζει τους οπαδούς της. Τα «σπερς» αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη τέταρτη θέση στην Πρέμιερ Λιγκ με 55 βαθμούς στο ενεργητικό μετά από 28 γύρους. Στη επίθεση η ομάδα δείχνει δύναμη και αυτοπεποίθηση, οι αντίπαλοι έμειναν στενοχωρημένοι 53 φορές, στη άμυνα επίσης όλα είναι εντάξει, δέχθηκε 24 γκολ. Στους προηγούμενους εντός έδρας αγώνες η Τότεναμ αποδείχθηκε ισχυρότερη από την Άρσεναλ 1:0, τη Νιούπορτ με σκορ 2:0 και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2:0.

Η Χάντερσφιλντ ξεκίνησε πολύ καλά τη σεζόν και εξέπληξε τους πάντες, αλλά στη συνέχεια ο σύλλογος έπεσε. Αυτή τη στιγμή «τα τεριέ» είναι στην 14η θέση της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, έχοντας κατάφερε να κερδίσουν 30 βαθμούς σε 28 συναντήσεις. Στη επίθεση η ομάδα δεν εντυπωσιάζει, έχει σκοράρει 25 γκολ, στην άμυνα η κατάσταση δεν είναι καλύτερη, έχασε 48 γκολ. Στις προηγούμενες εκτός έδρας αναμετρήσεις η Χάντερσφιλντ καταφέρει να νικήσει την Γουέστ Μπρομ 2:1, την Μπέρμιγχαμ 4:1 και έχασε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0:2.

Πρόβλεψη

Στον πρώτο γύρο αυτής της σεζόν η Τότεναμ νίκησε την Χάντερσφιλντ με σκορ 4:0. Τα «σπερς» είναι πολύ ισχυρή αυτή τη στιγμή, η ομάδα φαίνεται ισχυρή στην επίθεση, ενώ «τα τεριέ» υστερούν στο επίπεδο του παιχνιδιού, γι’ αυτό οι φιλοξενούμενοι θα φύγουν με άδεια χέρια. Προτεινόμενο στοίχημα: Η νίκη της Τότεναμ με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *