The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Τσέλσι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Тоттенхэм-Челси-19.09

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Tottenham Hotspur Stadium

Αυτή την Κυριακή θα γίνουμε μάρτυρες μιας από τις ποικιλίες του ντέρμπι του Λονδίνου, μιλάμε για την αναμέτρηση Τότεναμ – Τσέλσι, διαβάστε την πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των ομάδων στην ιστοσελίδα μας.

Η Τσέλσι στοχεύει στον τίτλο

Οι «αριστοκράτες» μετά από τέσσερις γύρους κατάφεραν να κερδίσουν 10 βαθμούς, έχοντας σημειώσει ισοπαλία μόνο με τη Λίβερπουλ, η ομάδα μοιράζεται τώρα το προβάδισμα με μια ολόκληρη ομάδα ανταγωνιστών. Στον τελευταίο γύρο η Τσέλσι νίκησε εντός έδρας την Άστον Βίλα με σκορ 3:0. Η ομάδα έπαιξε επίσης στα μέσα της εβδομάδας στο Champions League, όπου μόλις 1:0 νίκησε εντός έδρας την Ζενίτ της Αγίας Πετρούπολης. Έχουμε ήδη αναφέρει το γεγονός ότι στόχος προτεραιότητας του συλλόγου αυτή τη σεζόν είναι η κατάκτηση της Premier League. Οι τραυματισμοί δεν θα επιτρέψουν στους Πούλισιτς και Καντέ να παίξουν στην επερχόμενη συνάντηση.

Οι Σπερς χρειάζονται μια θέση στο τοπ-4

Η Τότεναμ ξεκίνησε αυτό το πρωτάθλημα με τρεις νίκες και κατάφερε να είναι ο ηγέτης του πρωταθλήματος, όλοι οι αγώνες κερδήθηκαν με το ίδιο σκορ 1:0. Το ευχάριστο σερί ολοκληρώθηκε με ήττα στο ντέρμπι με την Κρίσταλ Πάλας 0:3. Το κλειδί ήταν η αποβολή του Τανγκάνγκα στο δεύτερο ημίχρονο, οι Σπερς δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στη μειοψηφία, χάνονατας τρία γκολ στα τελευταία 15 λεπτά. Στο Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ η Τότεναμ έπαιξε ισοπαλία εκτός έδρας με τη Ρεν – 2:2. Μια ακατανόητη κατάσταση επικρατεί με απώλειες προσωπικού πριν από αυτή τη συνάντηση, ο Τανγκάνγκα σίγουρα δεν θα παίξει, έχει αποβολή, αλλά αμφισβητειται η συμμετοχή των οκτώ παικτών ταυτόχρονα, μερικοί βρίσκονται σε καραντίνα, άλλοι έχουν τραυματισμούς.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι συναντήθηκαν τρεις φορές την περασμένη σεζόν, το πρώτο παιχνίδι διεξήχθη στο Λιγκ Καπ και τελείωσε με σκορ 1:1, η Τότεναμ ήταν πιο ακριβής στα πέναλτι. Οι αγώνες πρωταθλήματος αποδείχθηκαν βαρετοί, λευκή ισοπαλία και νίκη της Τσέλσι με σκορ 1:0.

Πρόβλεψη

Δεδομένου ότι στο γήπεδο θα βγουν δύο ισχυρές ομάδες με ρόστερ υψηλής ποιότητας, πολλά θα εξαρτηθούν από την τακτική προετοιμασία και το πλάνο του παιχνιδιού. Η Τσέλσι έχει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας και οι τιμές για το μπλε μειώνονται ραγδαία. Υπό τον Εσπιρίτο Σάντο οι Σπερς προσπαθούν να παίξουν όσο το δυνατόν πιο σωστά στην άμυνα, δεδομένου αυτού του στυλ, δεν περιμένουμε πολλά γκολ. Ποντάρουμε στο σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,83.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *