The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Τσέλσι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Тоттенхэм-Челси-03.02b

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας   

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2021, 10:00 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Λονδίνο. Στάδιο Tottenham Hotspur

Η Τότεναμ Λονδίνου και η Τσέλσι θα συναντηθούν στον εικοστό δεύτερο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας.

Τότεναμ

Το 2021 η Τότεναμ δεν παίζει αρκετά σταθερά, όπως αποδεικνύεται από τις αναμετρήσεις της με τους Λιντς (3:0), Φούλαμ (1:1), Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (3:1), Λίβερπουλ (1:3) και Μπράιτον (0:1). Μια σειρά από λάθη οδήγησε στην πτώση των Σπερς στην έκτη θέση με 33 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 34:21.

Τσέλσι

Οι δείκτες της Τσέλσι είναι σχεδόν ίδιοι: έβδομη θέση, 33 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 35:23. Τον περασμένο μήνα οι «μπλε» έχουν κερδίσει 1:0 τη Φούλαμ και 2:0 επί της Μπέρνλεϊ, σημείωσαν ισοπαλία 0:0 με την Γουλβς, καθώς έχασαν από τη Μάντσεστερ Σίτι (1:3) και τη Λέστερ (0:2).

Πρόβλεψη

Σε αυτό το στάδιο της σεζόν, και οι δύο ομάδες που αξίζουν η μία την άλλη ενεργούν πολύ ρεαλιστικά, οπότε δεν περιμένω αφθονία των γκολ από τη μονομαχία τους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,91.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *