The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Τσέλσι: προγνωστικά για τον αγώνα

Тоттенхэм-Челси-26.02

Πρωτάθλημα Αγγλίας
Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2023, 3:30 μ.μ.
Tottenham Hotspur Stadium

Στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ αυτή τη φορά δεν θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν πλήρη περιοδεία – παρεμβαίνει ο τελικός του Λιγκ Καπ που θα διεξαχθεί στο Γουέμπλεϊ. Ωστόσο, μια από τις επιλογές για το ντέρμπι του Λονδίνου θα παιχτεί παράλληλα: η Τότεναμ θα φιλοξενήσει την Τσέλσι. Οι αναλυτές του ιστότοπου έχουν προτείνει μια λεπτομερή πρόγνωση για τον αναμενόμενο αγώνα στις 26 Φεβρουαρίου 2023.
Η Τότεναμ δεν φαίνεται ιδιαίτερα σταθερή αυτή τη σεζόν
Οι «Σπερς» στην τελευταία κλήρωση κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τα προβλήματα που εκδηλώθηκαν στο παιχνίδι των ανταγωνιστών, πρώτ’ απ’ όλα της Άρσεναλ. Ως αποτέλεσμα, κατέκτησαν την 4η θέση, ήταν αρκετό για να επιστρέψουν στο Champions League. Παρεμπιπτόντως, εκεί οι Βρετανοί, αν και όχι χωρίς προβλήματα, έφτασαν στα πλέι οφ. Ξεκινήσαν την περασμένη εβδομάδα, και όχι ιδιαίτερα καλά: στο Μιλάνο έχασαν 0-1 από τη Μίλαν. Στην Πρέμιερ Λιγκ το παιχνίδι δεν είναι σταθερό. Έχοντας νικήσει τη Μάντσεστερ Σίτι με 1-0, έχασαν 1-4 από τη Λέστερ. Ωστόσο, αποκαταστάθηκαν έπειτα σημειώνοντας το 2-0 με τη Γουέστ Χαμ.
Η Τσέλσι εντελώς δικαίως δέχεται σφοδρή κριτική
Οι «αριστοκράτες» είναι αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη απογοήτευση αυτή τη σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ. Από την παραίτηση τον Πότερ, που φαίνεται παραπάνω από δικαιολογημένη, χωρίζει μόνο η εμπιστοσύνη της ηγεσίας ή το πείσμα του Μπόουλι προσωπικά, που έβαλε στοίχημα στον Άγγλο και μετά ξόδεψε εκατοντάδες εκατομμύρια σε νεοφερμένους τον χειμώνα. Στον τελευταίο γύρο, ο μεγιστάνας του Λονδίνου έχασε μάλιστα από τη Σαουθάμπτον, η οποία πλέον κλείνει τη βαθμολογία. Και πάλι έδειξε την αδυναμία της επίθεσης: το μοναδικό γκολ του Ουάρντα-Πρόουζ δεν μπορούσε να απαντηθεί ούτε χωρίς τον Μούντρικ στο γήπεδο, ούτε αφού μπήκε το ουκρανικό ταλέντο από τον πάγκο. Ωστόσο, ο διευθυντής αλλάζει πολλά και πειραματίζεται, αλλά δεν υπάρχει νόημα ακόμα…
Προηγούμενοι αγώνες
Η τελευταία φορά που κέρδισε η Τότεναμ ήταν τον Νοέμβριο του 2018. Πρόσφατα, οι Μπλε σημείωσαν 5 σερί νίκες σε αναμετρήσεις μεταξύ τους, αλλά στο ξεκίνημα της νέας σεζόν οι ομάδες έπαιξαν 2-2.
Πρόβλεψη
Οι ειδικοί θεωρούν το ζευγάρι ίσο. Όμως, λαμβάνοντας υπόψη τη βαθμολογική αδυναμία των Μπλε, μπορείτε να ποντάρετε σε «under 2,5» (απόδοση 1,92).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *