The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Σαουθάμπτον: πρόβλεψη για τον αγώνα

Челси-Тоттенхэм-23.01

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2022, 9:45 μ.μ.

Tottenham Hotspur Stadium

Στην Premier League της Αγγλίας, ένας από τους φιλόδοξους στόχους για οποιαδήποτε ομάδα είναι να μπει στην κορυφαία τετράδα. Τώρα η ηγεσία της Μάντσεστερ Σίτι σκιαγραφείται αρκετά ξεκάθαρα, καθώς η Λίβερπουλ και η Τσέλσι έχουν προβάδισμα και στους υπόλοιποι διεκδικητές μένει μόνο να παλέψουν για τη μοναδική κενή, την 4η θέση. Ανταγωνίζεται για αυτήν και η Τότεναμ, η οποία την Τετάρτη θα παίξει εντός έδρας με τη Σαουθάμπτον. Θα κερδίσουν οι Σπερς άλλους 3 βαθμούς;

Η Τότεναμ πρέπει να αναβάσει ρυθμούς για να παραμείνει σε καλό δρόμο

Οι Σπερς, για να σώσουν τη σεζόν και να μην ολοκληρώσουν ξανά την ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς να κερδίσουν εισιτήριο στο Champions League, για άλλη μια φορά άλλαξαν τεχνικό το φθινόπωρο. Ο Αντόνιο Κόντε, φυσικά, αναφέρεται υψηλότερα από τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο, αλλά ο Ιταλός έχει διαφορετικό επίπεδο απαιτήσεων από τον Πορτογάλο. Ο Levi, προσλαμβάνοντας τον τεχνικό, ήταν γενναιόδωρος με υποσχέσεις, αλλά δεν βιαζόταν να τις εκπληρώσει μετά την Πρωτοχρονιά. Μόνο μετά την ήττα από τη Τσέλσι, την πρώτη στην Πρέμιερ Λιγκ με νέο προπονητή, κλήθηκε ζευγάρι από την Γιουβέντους Κουλουσέφσκι – Μπετανκούρ. Παράλληλα στάλθηκαν δανεικοί οι Λο Τσέλσο, Ντόμπελέ, Γκιλ, ενώ τον Άλι έστειλαν στην Έβερτον. Η ανανεωμένη ομάδα κέρδισε την Μπράιτον με 3-1 με το δοκάρι του Κέιν.

Η Σαουθάμπτον δεν βιάζεται να «κάνει θόρυβο» ιδιαίτερα

Οι «Άγιοι» θεωρούνταν για πολύ καιρό δυνατοί μεσαίοι παίκτες στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Όλα αυτά όμως βασίστηκαν σε 2 βασικούς παράγοντες. Πρώτον, εδώ ήξεραν πώς να μεγαλώνουν τα ταλέντα τους ή να βρίσκουν υποτιμημένα σε μη κορυφαίων πρωταθλήματα. Δεύτερον, ο Ralph Hasenhüttl εργάζεται εδώ και ένα χρόνο, ο Αυστριακός προπονητής έχει πετύχει καλά αποτελέσματα, λαμβάνοντας υπόψη τις πραγματικές δυνατότητες του συλλόγου. Αλλά τώρα το έργο έχει έναν νέο ιδιοκτήτη, γράφουν ενεργά για τα χρήματα του Σέρβου εκατομμυριούχου, Σολάκ. Αλλά μέχρι στιγμής, δεν έχει συγκλονίσει τη μεταγραφική αγορά με φιλόδοξες μεταγραφές. Δεν τιμωρείται κιόλας: δεν έχει νόημα να ξοδευτεί ιδιαίτερα τώρα. Η “Σώτον” ούτως ή άλλως κρατιέται μεταξύ των μεσαίων ομάδων, έχοντας κερδίσει 25 βαθμούς μετά από 22 γύρους. Δεν απειλείται με υποβιβασμό, ούτε ο αγώνας για ευρωπαϊκά κύπελλα. Η ομάδα μπορεί να αγωνιστεί στο κύπελλο, το Σαββατοκύριακο στο πλαίσιο αυτού του τουρνουά, πέρασαν την Κόβεντρι εντός έδρας στην παράταση.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Τότεναμ δεν έχει χάσει 5 σερί αγώνες. Όμως μετά από 3 σερί νίκες στα τέλη Δεκεμβρίου, ήδη υπό τον Comte, οι Σπερς περιορίστηκαν μόνο στο 1-1 με τους «αγίους».

Πρόβλεψη

Η Σαουθάμπτον είναι πολύ καλή και ικανή να δημιουργήσει προβλήματα, αλλά δεν έχει καθόλου κίνητρο, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους. Ποντάρουμε στη νίκη της Τότεναμ με απόδοση 1.666.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *