The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Σαουθάμπτον: πρόβλεψη για τον αγώνα

Tottenham-Southampton-05.02b

Κύπελλο Αγγλίας

Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2020, 9:45 μ.μ.

Τότεναμ Hotspur Stadium

Στην Αγγλία μετά το ελάχιστο διάλλειμα, όταν δεν θα υπάρξουν καθόλου παιχνίδια τη Δευτέρα, θα συνεχιστεί η ποδοσφαιρική περίοδος – όλα χάρη στον κανόνα να ξαναπαίζουν το παιχνίδι με ισοπαλία στο κύπελλο. Ένα ζευγάρι άφησαν για την Τετάρτη, το πιο ενδιαφέρον: Τότεναμ vs Σαουθάμπτον. Θα έχουν οι «σπερς» δυνάμεις για να περάσουν τους «άγιους»; Προετοιμάσαμε την αποκλειστική πρόβλεψη για τον αγώνα Κυπέλλου στις 5 Φεβρουαρίου 2020.

Η Τότεναμ κέρδισε μια μεγάλη νίκη την Κυριακή

Οι «σπερς» με τον Ζοζέ Μουρίνιο κατηγορήθηκαν για το γεγονός ότι η ομάδα δεν ξέρει να παίζει «μεγάλους» αγώνες. Λοιπόν, ανταποκρίθηκαν επαρκώς στην κριτική, έχοντας κερδίσει την ίδια την Μάντσεστερ Σίτι. Φυσικά, δεν έλειπε η τύχη, για παράδειγμα, όταν ο Γκουντογκάν  δεν μπόρεσε να νικήσει τον Λιορίς ακόμα και από το «σημείο». Και, φυσικά, ο Ζιντσένκο δεν βοήθησε του «πολίτες» – το σκορ άνοιξε αμέσως μόλις ο Αλέξανδρος έλαβε τη 2η «κίτρινη». Με την ευκαιρία, ο Bergwein σκόραρε ωραίο γκολ, ο Stephen έδειξε γιατί τον αγόρασαν, και με τόσο πολλά λεφτά κιόλας. Βέβαια, λίγο μετά από αυτό, ο Ολλανδός έφυγε από το γήπεδο λόγω τραυματισμού, αλλά δεν είχε αποκτήσει ποτέ αντικαταστάτη του Κέιν, μην καταφέρνοντας καν να αγοράσουν το Ζιρού. Ως αποτέλεσμα, η Τότεναμ κέρδισε 2-0, φθάνοντας στην «καθαρή» 5η θέση και πλησιάζοντας σε απόσταση 4 βαθμών στην Τσέλσι. Από την άλλη πλευρά οι «σπερς» μόνο στο Κύπελλο διατηρούν ευκαιρία να κατακτήσουν τον τίτλο, και πρέπει να αγωνιστούν σε αυτό το τουρνουά περαιτέρω.

Η Σαουθάμπτον αισθάνεται τώρα αρκετά άνετα

Οι «Άγιοι» πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος του πρώτου γύρου μαζί με του αουτσάιντερ, έτυχαν κιόλας και συγκλονιστικό 0-9. Όμως, η ηγεσία συνέχισε να εμπιστεύεται τον Ραλφ Χάσενχιουτλ, υπήρχε λόγος – στα μέσα του χειμώνα η ομάδα είχε σειρά σοκ των 5 αγώνων, στους οποίους σημείωσε 13 βαθμούς. Και μετά κατάφερε να κερδίσει την Κρίσταλ Πάλας, τέτοια αποτελέσματα έκαναν τους παίκτες του Ralph υποψήφιο για τον τίτλο διευθυντή τον Ιανουάριο στην Premier League. Την ίδια στιγμή συνεχίζεται ο αγώνας της Σαουθάμπτον στο Κύπελλο, εντός έδρας πέτυχαν την επανάληψη παιχνιδιού λόγω συνδυασμού με τη συμμετοχή των Ings και Bufal στο 87ο λεπτό. Ωστόσο, μετά από αυτό, το Σάββατο, η Λίβερπουλ νίκησε τους «αγίους» χωρίς κανένα πρόβλημα, τελικά οι «κόκκινοι», που τραβάνε ολοταχώς προς τον τίτλο, σημείωσαν τέσσερις φορές. Μήπως αυτή η ήττα θα χτυπήσει τη διάθεση της ομάδας;

Προηγούμενοι αγώνες

Πριν από την ισοπαλία 1-1 η Σαουθάμπτον ήταν επίσης καλή στα παιχνίδια με την Τότεναμ οι ομάδες είχαν 2 νίκες και μία ισοπαλία σε 5 προηγούμενες συναντήσεις. Αλλά εντός έδρας οι «σπερς» νίκησαν 4 συνεχόμενες φορές.

Πρόβλεψη

Τέτοιες νίκες, όπως επί της Μάντσεστερ Σίτι, μπορούν να εμπνεύσουν. Ναι, δεν υπάρχει πολύς χρόνος για ανάκαμψη, αλλά ας πιστέψουμε στη νίκη των «σπερς». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Τότεναμ με απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *