The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Σαουθάμπτον: πρόβλεψη για τον αγώνα

Tottenham-Southampton-5.12

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Wembley Stadium

Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο αγώνας του 15ου γύρου του πρωταθλήματος της Αγγλίας μεταξύ Τότεναμ και Σαουθάμπτον θα διεξαχθεί στο Wembley Stadium την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου.

Τότεναμ – Σαουθάμπτον. Ποιος είναι το φαβορί του αγώνα;

Σε αυτό το παιχνίδι οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τη Τότεναμ το φαβορί, πιστεύοντας ότι θα κερδίσει με διαφορά περισσότερα από ένα γκολ. Μετά από 14 γύρους οι Σπερς μοιράζονται την τέταρτη θέση με την Άρσεναλ, έχοντας κερδίσει 30 βαθμούς στο ενεργητικό, είναι οκτώ βαθμούς μπροστά από τους πιο κοντινούς διώκτες τους – τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Έβερτον. Στον τελευταίο γύρο η ενδεκάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο έχασε στο ντέρμπι από την  Άρσεναλ με σκορ 2:4, αν και είχε προβάδισμα στο σκορ 2:1. Από ένα γκολ στη σύνθεση της Τότεναμ σκόραραν ο Dyer και Kane. Πριν από αυτή την ήττα η ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο κέρδισε τρεις νίκες στη σειρά. Ταυτόχρονα, συνεχίζει η σειρά χωρίς ισοπαλίες, αριθμώντας 18 αγώνες, 13 από τους οποίους η Τότεναμ κέρδισε. Στην έδρα της είχε εναλλάξει νίκες και ήττες στους τέσσερις τελευταίους αγώνες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου η Τότεναμ έχασε δύο φορές, όσο στις προηγούμενες 39 συναντήσεις στην έδρα της.

Σαουθάμπτον είναι ένας από τους αουτσάιντερ του πρωταθλήματος της Αγγλίας. Μοιράζεται την 18η θέση με την Μπέρνλεϊ, έχοντας σημειώσει εννέα βαθμούς στο ενεργητικό. Στον τελευταίο γύρο οι «Άγιοι» έπαιξαν ισοπαλία 2:2 με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είχαν προβάδισμα σε σκορ 2:0, αλλά ακόμη πριν από το διάλειμμα επέτρεψαν στον αντίπαλο να ισοφαρίσει. Στη σύνθεση της Σαουθάμπτον από ένα γκολ σημείωσαν οι Armstrong και Soares. Η Σαουθάμπτον έχει κερδίσει σε δέκα παιχνίδια στη σειρά, σημειώνοντας πέντε ήττες και πέντε ισοπαλίες. Σε επτά συναντήσεις σε αυτό το διάστημα έχασε τουλάχιστον δύο γκολ. Όσον αφορά τις στατιστικές εκτός έδρας η Σαουθάμπτον δεν μπορεί να κερδίσει σε πέντε συνεχόμενες συναντήσεις, έχοντας χάσει τέσσερις από αυτές. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου έχασε 14 γκολ και σε τέσσερις συναντήσεις έχασε τουλάχιστον από δύο γκολ, ενώ σε τρεις από αυτές τις πέντε μάχες η Σαουθάμπτον δεν σημείωσε ούτε ένα γκολ.

Τότεναμ – Σαουθάμπτον. Πώς έπαιζαν μεταξύ τους;

Την περασμένη σεζόν η Τότεναμ δεν μπόρεσε να νικήσει τη Σαουθάμπτον εκτός έδρας, η συνάντηση έληξε με σκορ 1:1, αλλά τη νίκησε συντριπτικά στην έδρα της με σκορ 5:2. Σε γενικές γραμμές οι Σπερς έχουν να χάσουν από αυτόν τον αντίπαλο τέσσερα παιχνίδια στη σειρά, έχοντας κερδίσει τρία από αυτά. Από τους τελευταίους 12 αγώνες εναντίον Σαουθάμπτον η Τότεναμ έχασε μόνο ένα, ενώ κέρδισε εννέα νίκες. Θα πρέπει να ειπωθεί ότι σε οκτώ από τους δέκα προηγούμενους αγώνες μεταξύ Τότεναμ και Σαουθάμπτον και οι δύο ομάδες σκόραραν γκολ.

Πρόγνωση για τον αγώνα

Οι ειδικοί της ιστοσελίδας μας προβλέπουν τη σίγουρη νίκη της γηπεδούχου ομάδας με διαφορά περισσότερα από ένα γκολ. Η δωρεάν πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Τότεναμ με απόδοση 1,40.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *