The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Ρόμα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Tottenham-Roma-26.07

Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών

Red Bull Arena, Harrison, New Jersey

Ημερομηνία αγώνα:  26/07/2017 03:05 π.μ. Ώρα Ελλάδας

Την προσεχή Τετάρτη στο Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών η αγγλική ομάδα Τότεναμ θα παίξει με την ιταλική Ρόμα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο αμερικανικό έδαφος, νωρίς το πρωί. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων δεν βγάζουν ξεκάθαρο φαβορί, ένα μικρό πλεονέκτημα είναι στην πλευρά των «σπιρουνιών», αλλά και για τη Ρόμα οι «παντογνώστες» αφήνουν ευκαιρίες για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Δύο φιλικούς

Η Τότεναμ ξεκίνησε τις προετοιμασίες για τη σεζόν πρόσφατα, η ομάδα του Λονδίνου έπαιξε δύο φιλικούς αγώνες ενάντια Kitchee και Παρί Σεν Ζερμέν. Πριν από τον αγώνα με τους Παριζιάνους η Τότεναμ ήταν σαφές αουτσάιντερ, αλλά οι παίκτες του Pochettino ήταν ισχυρότεροι, νικώντας τον αντίπαλο με σκορ 4:2, τα γκολ σε αυτό το παιχνίδι είναι στο λογαριασμό του Eriksen, Dyer, Aldervyreld και Kane. Τη θέση του δεξιού αμυντικού, αντί του Walker που έφυγε, πήρες ο Walker-Peters.

Επίσης έπαιξε με την Παρί Σεν Ζερμέν

Η Ρόμα, καθώς και η Τότεναμ, στο πλαίσιο του Διεθνούς Κυπέλλου Πρωταθλητριών κατάφερε να παίξει έναν αγώνα εναντίον Παρί Σεν Ζερμέν. Μόνο, σε αντίθεση με τους Σπερς, η Ρόμα έπαιξε με την Παρί Σεν Ζερμέν ισοπαλία 1:1, και στα πέναλτι οι «Βάτραχοι» αποδείχθηκαν ισχυρότεροι, νικώντας τους Ιταλούς με σκορ 5:3. Πριν από τον αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν η Ρόμα έπαιξε φιλικούς αγώνες ενάντια Slovacko και Pinzolo. Λίγες μέρες μετά τον αγώνα εναντίον της Τότεναμ η Ρόμα έχει προγραμματισμένο τον αγώνα με την Γιουβέντους, ο οποίος σίγουρα θα συγκεντρώσει ένα τεράστιο αριθμό των θεατών.

Πρόβλεψη

Η Τότεναμ εντυπωσίασε με το ποιοτικό παιχνίδι στο ματς με την ΠΣΖ, ειδικά αυτό αφορά το παιχνίδι στην επίθεση, σίγουρα το επιθετικό δυναμικό των «Σπερς» θα εκδηλωθεί στον αγώνα κατά των Ιταλών «λύκων», που άλλαξαν τον προπονητή και τώρα αναζητούν το παιχνίδι τους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για το ματς αυτό είναι: η Τότεναμ δε θα χάσει με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *