The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Νόργουιτς: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Tottenham-NorwichCity-04.03b

Κύπελλο Αγγλίας

Τετάρτη, 4 Μαρτίου, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Tottenham Hotspur Stadium

Την Τετάρτη θα συνεχιστεί ο αγώνας για το Κύπελλο Αγγλίας. Αυτό το βράδυ θα πραγματοποιήσουν 3 συναντήσεις. Η Τότεναμ θα φιλοξενεί στο Λονδίνο την Νόργουιτς. Το φαβορί είναι προφανές, αλλά θα μπορέσει η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο να αντιμετωπίσει το αουτσάιντερ χωρίς προβλήματα; Προτείνουμε την πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα του Κυπέλλου στις 4 Μαρτίου 2020.

Η Τότεναμ ελπίζει να σώσει τη σεζόν

Τα «σπερς» σε σχέση με την περασμένη σεζόν έχουν πέσει αισθητά ακόμα το φθινόπωρο. Ήδη τότε η ομάδα αποφάσισε να απολύσει τον Μαουρίσιο Ποκετίνο , χωρίς να δώσουν ευκαιρία στον Αργεντινό, ο οποίος εργάστηκε στο Λονδίνο για μεγάλο χρονικό διάστημα και με επιτυχία, να διορθώσει την κατάσταση. Φαίνεται ότι με τον Ζοζέ Μουρίνιο η ομάδα κατάφερε να βελτιωθεί εν μέρει, αλλά το χειμώνα απροσδόκητα σοβαρά προβλήματα προσωπικού εμφανίστηκαν, «ο ιδιαίτερος» έμεινε σταδιακά χωρίς τον Κέιν και το Σον. Επίσης δεν υπάρχουν ο Κρίστιαν Έρικσεν, καθώς και τον Γιαν Βερτόνγκεν, ο οποίο δεν ανανέωσε τη σύμβαση, προσπαθούν να τον βγάζουν όλο και λιγότερο. Είναι άξιο κατάπληξης ότι πολλά «μεγάλα» βασικά ματς η ομάδα χάνει; Ακόμα και με τους «λύκους» το αποτέλεσμα ήταν ήττα με σκορ 2:3. Ωστόσο, ο «ιδιαίτερος» τη διατηρεί την ομάδα μεταξύ των ηγετών της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Επίσης ο Πορτογάλος θυμάται με σαφήνεια ότι η Τόττεναμ δεν έχει κερδίσει τρόπαια κάτω από τον προκάτοχό του. Και προφανώς σκοπεύει να το ξεπεράσει το συντομότερο δυνατόν και ο ευκολότερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι η μορφή κυπέλλου. Εκεί, κατά κανόνα, τα «σπερς» έρχονται αρκετά κοντά στο επιθυμητό.

Η Νόργουιτς είναι μια ομάδα που δεν έχει τίποτα να χάσει

Τα «καναρίνια» θα αποκλειστούν όπως κι να ‘χει, είναι το ίδιο μη αναστρέψιμο όπως και ο τίτλος της Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα. Και στις δύο περιπτώσεις το ερώτημα κατέληξε σε ένα μόνο πράγμα – «πότε;». Όχι, οι παίκτες του Ντάνιελ Φαρκ δε θα συνθηκολογούν και μερικές φορές καταφέρνουν να εκπλήξουν, αλλά κάθε εξαίρεση καθυστερεί μόνο το αναπόφευκτο. Ακόμα και μετά τη νίκη επί της Λέστερ έμειναν οι τελευταίοι στην Πρέμιερ Λιγκ. Έτσι, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι σε αυτή την περίπτωση η ομάδα αγωνίζεται για το κύπελλο σοβαρά. Και εδώ είναι πολύ πιο επιτυχημένη από ό, τι στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Νόργουιτς όχι μόνο κέρδισε τη Πρέστον, η οποία είναι τώρα καλή στο Τσάμπιονσιπ, αλλά λίγο πριν από ένα μήνα, στις 21 Μαρτίου, κατάφερε να εκπλήξει με την εκτός έδρας νίκη επί της Μπέρνλεϊ στο «Turf Moore». Εκεί οι παίκτες όπως ο Duda και ο Pukki βγήκαν μόνο για αντικατάσταση, όλα αποφασίστηκαν στην αρχή του 2ου ημιχρόνου, όταν ο Hart δέχτηκε  δύο φορές γκολ μέσα σε 4 λεπτά.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Νόργουιτς στα τέλη Δεκεμβρίου ήταν σε θέση να πάρει την εντός έδρας ισοπαλία με grand. Αλλά ένα μήνα αργότερα η Τότεναμ ήταν σε θέση να εκδικηθεί στην έδρα της. Το αποφασιστικό γκολ σκόραρε προς το τέλος ο Σον, ο οποίος τώρα έσπασε το χέρι του.

Πρόβλεψη

Η Τότεναμ θα έχει σοβαρές βλέψεις. Η σύνθεση δεν θα είναι βέλτιστη λόγω αντικειμενικών λόγων, αλλά ο Μουρίνιο είναι υποχρεωμένος να κερδίσει ούτως ή άλλως. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Τότεναμ με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,89.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *