The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Νιούκασλ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Tottenham-NewcastleUnited-25.08

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Tottenham Hotspur Stadium

Στον τρίτο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Τότεναμ θα συναντηθεί με τη Νιούκασλ Γιουνάιτεντ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 25 Αυγούστου 2019 στις 6:30 μ.μ. στο νέο στάδιο Tottenham Hotspur Stadium.

Τότεναμ

Η Τότεναμ Λονδίνου είχε καλή και σταθερή περασμένη σεζόν στην οποία έφτασε στον τελικό του Champions League, αλλά έχασε εκεί από τη Λίβερπουλ. Η ομάδα κέρδισε επίσης την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα, καθώς ενίσχυσε σημασιακά αδύναμες θέσεις στο γήπεδο. Σε πρόσφατους αγώνες η Τότεναμ νίκησε την Μπάγερν Μονάχου (3:2), έχασε από την Ίντερ (1:2), νίκησε την Άστον Βίλλα (3:1) και έπαιξε ισοπαλία με την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι (2:2).

Νιούκασλ Γιουνάιτεντ

Η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ την περασμένη σεζόν με δυσκολία έμεινε στην ελίτ του αγγλικού ποδοσφαίρου. Η ομάδα είχε πολύ χάλια μέση της σεζόν και βρισκόταν στη ζώνη υποβιβασμού. Ωστόσο, έγκαιρα συγκεντρώθηκε και σημείωσε αρκετό αριθμό βαθμών. Σε πρόσφατους αγώνες οι “καρακάξες”, ήδη χωρίς τον Benitez ως προπονητή, έχασαν από την Άρσεναλ (0:1) και τη Νόργουιτς (3:1), παρόλο που πριν νίκησαν την Σαιντ-Ετιέν (2:1) και Χιμπέρνιαν (1:3).

Πρόβλεψη

Η Τότεναμ προχωράει πολύ όμορφα στη σεζόν, έχει καλούς παίκτες στη σύνθεσή της, αν και μερικοί από αυτούς είναι τραυματισμένοι, όπως ο Αλί ή Σον. Οι «σπερς» ξέρουν να κλείνουν, ενώ η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ στην αρχή της σεζόν φαίνεται πολύ χάλια, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Αν και στον αγώνα με την Άρσεναλ είχαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι πρέπει με βεβαιότητα να κερδίσουν τους τρεις βαθμούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Τότεναμ με χάντικαπ -1,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *