The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Νιούκασλ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Тоттенхэм-Эвертон-15.10

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2022, 6:30 μ.μ.

Tottenham Hotspur Stadium

Αυτή η εβδομάδα αποδείχθηκε πραγματικά ποδοσφαιρική για την Αγγλία. Μόνο στην Πρέμιερ Λιγκ διεξάγεται ήδη το Σαββατοκύριακο για αυτή τη χρονική περίοδο ο 2ος γύρος. Και το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου θα συνοψιστεί από τη συνάντηση της Κυριακής το βράδυ μεταξύ Τότεναμ και Νιούκασλ Γιουνάιτεντ. «Σπερς» εναντίον «καρακάξες». Θα μπορέσουν οι γηπεδούχοι να τα καταφέρουν; Για τους αναγνώστες του ιστότοπου ετοιμάστηκε η αποκλειστική πρόσβαση για τον αγώνα στις 23 Οκτωβρίου 2022 είναι ανοιχτή.

Η Τότεναμ παραμένει μεταξύ των κορυφαίων του σημερινού αγγλικού ποδοσφαίρου

Οι «σπερς» την περασμένη σεζόν, χάρη στα ταλέντα του Αντόνιο Κόντε, ο οποίος ήρθε ήδη κατά τη διάρκεια της ανεπιτυχώς αναπτυσσόμενης σεζόν, κατάφεραν να φτάσουν στην 4η θέση. Όμως η επιστροφή στο Champions League δεν ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη: μόνο 2 από τους 4 αγώνες κερδίσθηκαν εκεί. Αλλά στην εγχώρια αρένα οι «σπερς» μπόρεσαν να επιδείξουν σαφή πρόοδο. Στο αρχικό τμήμα ηττήθηκαν μόνο στο «ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου». Υπήρχαν επίσης ισοπαλίες με Τσέλσι και Γουέστ Χαμ, αλλά κέρδισαν τους υπόλοιπους αγώνες, ο Κέιν και η παρέα του πέρασαν στην πρώτη τριάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Αλλά το 0-2 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα μεσοβδόμαδα έδειξε ξανά ότι υπάρχουν ακόμα αδυναμίες που φαίνονται στα παιχνίδια με τους γίγαντες.

Η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ προσπαθεί να δείξει πρόοδο αυτή τη σεζόν

Οι «καρακάξες» ξεφορτώθηκαν τελικά τον Mike Ashley πριν από ένα χρόνο – μια μακρά ιστορία με την πώληση του θρυλικού συλλόγου αποδείχθηκε ότι είχε αίσιο τέλος με τη μορφή πώλησης σε ένα fund από τη Σαουδική Αραβία. Από πολλές απόψεις, ήταν οι νέες ευκαιρίες που βοήθησαν: κάλεσαν τον Eddie Howe στη γέφυρα προπονητών, επένδυσαν σε νεοφερμένους. Αυτό βοήθησε σε θαυματουργή διάσωση την περασμένη σεζόν και το καλοκαίρι υπήρχαν αρκετά ενεργές επενδύσεις στην ομάδα. Οι «ασπρόμαυρο», ωστόσο, δεν μετατράπηκαν αμέσως σε ποδοσφαιρικό μεγιστάνα της χώρας, επιπλέον, πολλές φορές σημείωναν ισοπαλίες. Όμως, από την άλλη πλευρά, στο αρχικό κομμάτι υπήρξε μόνο μια ήττα από τη Λίβερπουλ εντός έδρας, στο 8ο λεπτό της παράτασης. Και με Μάντσεστερ Σίτι και Γιουνάιτεντ σημειώθηκε ισοπαλίες, αν και διαφορετικές, 3-3 και 0-0. Έχοντας κερδίσει λόγω του μοναδικού γκολ του Almiron εναντίον της Έβερτον την Τετάρτη, ο σύλλογος κατάφερε να ανέβει στην 6η θέση.

Προηγούμενοι αγώνες

Στους τελευταίους 10 αγώνες πρόσωπο με πρόσωπο, η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ σημείωσε μόνο 1 νίκη και αυτή το 2019. Παράλληλα, η Τότεναμ κέρδισε 7 φορές, μεταξύ των οποίων και στις δύο αναμετρήσεις του περασμένου πρωταθλήματος.

Πρόβλεψη

Το παιχνίδι πρέπει να αποδειχθεί δύσκολο, ενδιαφέρον, αλλά ελάχιστα πλούσιο σε γκολ. Ποντάρουμε στο «σύνολο είναι κάτω από 2,5 γκολ» (απόδοση 2,06).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *