The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Μπαρτσελόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Tottenham-Hotspur-Barcelona-3.10

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Β – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Στάδιο Γουέμπλεϊ, Λονδίνο

Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους κεντρικούς αγώνες της επόμενης Τετάρτης θα διεξαχθεί στο Λονδίνο στο Στάδιο Γουέμπλεϊ η Τότεναμ θα φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στον δεύτερο γύρο της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στην πλευρά των μελλοντικών φιλοξενουμένων, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπάρτσα δεν εντυπωσιάζει τον τελευταίο καιρό με τα αποτελέσματα, είναι προφανές ότι οι Καταλανοί βιώνουν ύφεση, αν όχι κρίση. Όμως, οι “σπερς” μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες πέτυχαν τρεις νίκες σε δύο εγχώρια τουρνουά.

Στο TOP-4

Το πιο πιθανόν στην τρέχουσα σεζόν η Τότεναμ δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί για το πρωτάθλημα της Premier League, η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Σίτι φαίνονται πολύ δυνατές, ενώ οι ηγέτες της ομάδας του Λονδίνου ανησυχούν περισσότερο με την έναρξη του γηπέδου τους, γεγονός που θα επιτρέψει στον σύλλογο να κερδίζει περισσότερα. Όσο για το Τσάμπιονς Λιγκ, ο ελάχιστος στόχος είναι η θέση στα πλέι-οφ, και μετά από την εκτός έδρας ήττα από την Ίντερ, η επίτευξη αυτού του στόχου δεν είναι τόσο εύκολη.

Παραμένουν πρώτοι

Η Μπαρτσελόνα στους τρεις τελευταίους γύρους της La Liga σημείωσε μόνο δύο βαθμούς, αλλά ταυτόχρονα διατήρησε την ηγεσία, αφήνοντας ωστόσο την Ατλέτικο και τη Σεβίλλη να πλησιάσουν πολύ κοντά. Η ύφεση είναι προφανής, αλλά δεδομένου του δυναμικού του προσωπικού της ομάδας του Valverde, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι “μπλαουγράνα” σύντομα θα βγουν από αυτή τη μικρή κρίση.

Πρόβλεψη

Η Τότεναμ στο επόμενο παιχνίδι δεν μπορεί να χάσει σε καμία περίπτωση, αλλά και για την Μπαρτσελόνα η νίκη είναι απαραίτητη, ειδικά από την άποψη της ψυχολογίας. Οι Καταλανοί ξέρουν να παίζουν καλά, τόσο εντός έδρας όσο και εκτός. Όσο για το σύνολο του επερχόμενου παιχνιδιού, ο αγώνας υπόσχεται να είναι αποτελεσματικός. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *