The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Μίλαν: προγνωστικά για τον αγώνα

Тоттенхэм-Милан-08.03

Champions League – Γύρος των 16 – Φάση 2 από 2

Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2023, 10:00 μ.μ.

Tottenham Hotspur Stadium

Αυτή την Τετάρτη, το Λονδίνο θα φιλοξενήσει τον δεύτερο αγώνα των 16 του Champions League, στον οποίο η Τότεναμ θα φιλοξενήσει τη Μίλαν.

Τότεναμ

Η τέταρτη θέση στην Πρέμιερ Λιγκ είναι ένα σεβαστό αποτέλεσμα για την Τότεναμ, η οποία στις δύο προηγούμενες συναντήσεις έχασε 0-1 από τη Γουλβς στο πρωτάθλημα και 0-1 από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο Κύπελλο Αγγλίας. Πριν από αυτό, οι Σπερς έσπασαν την αντίσταση της Τσέλσι (2:0) και της Γουέστ Χαμ (2:0). Όπως βλέπετε δεν είδαμε ιδιαίτερο θέαμα στα ματς με τη συμμετοχή τους.

Μίλαν

Από τα μέσα Φεβρουαρίου, η πρωταθλήτρια Ιταλίας, Μίλαν, έπαιξε με μικτή επιτυχία κόντρα σε Μόντσα (1:0), Αταλάντα (2:0) και Φιορεντίνα (1:2). Ως αποτέλεσμα, η τρέχουσα πέμπτη θέση στη Serie A με κίνδυνο να μην μπει στο Champions League. Στα ευρωπαϊκά κύπελλα οι Rossoneri μπορούν να φτάσουν στα προημιτελικά για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό.

Πρόβλεψη

Το υπάρχον χάντικαπ της μίας μπάλας θα βοηθήσει αρχικά τη Μίλαν, αλλά η Τότεναμ έχει τους πόρους για να ωθήσει τουλάχιστον το παιχνίδι στην παράταση. Δεδομένης της κλίσης των ομάδων για πραγματισμό, δεν νομίζω ότι θα δούμε πάρα πολλά αποτελεσματικά σουτ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,85.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *