The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Tottenham-ManchesterCity-14.04

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Στάδιο Γουέμπλεϊ

Σάββατο, 14 Απριλίου 2018, 9:45μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας το επόμενο Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του 34ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ μεταξύ Τότεναμ Λονδίνου και Μάντσεστερ Σίτι. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων δεν βλέπουν το ξεκάθαρο φαβορί, δεδομένου ότι οι αντίπαλοι έχουν περίπου ίσες πιθανότητες επιτυχίας. Η Τότεναμ είναι σε εξαιρετική κατάσταση και παίζει τέλεια στην έδρα της, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται σε ύφεση, ωστόσο η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα σε περίπτωση νίκης στο επερχόμενο παιχνίδι εγγυάται το τίτλο της πρωταθλήτριας Αγγλίας.

Κοντά στο Τσάμπιονς Λιγκ

Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια η Τότεναμ μόνο κέρδιζε και, αξιοσημείωτο γεγονός είναι, ότι όλες αυτές οι νίκες ήταν εκτός έδρας. Οι ηττημένες ομάδες είναι: Μπόρνμουθ, Σουόνσι, Τσέλσι, Στόουκ. Το τελευταίο παιχνίδι εντός έδρας οι “σπερς” έχασαν στις 7 Μαρτίου από τη Γιουβέντους Τουρίνο με σκορ 1:2. Σίγουρα, οι παίκτες από την αγγλική πρωτεύουσα θα βγουν στο γήπεδο “Wembley” με μεγάλη επιθυμία να κερδίσουν.

Ήττες

Στα τελευταία τρία παιχνίδια η Μάντσεστερ Σίτι μόνο έχανε, δύο φορές στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ από την Λίβερπουλ, καθώς και εντός έδρας της στο ντέρμπι από τη Γιουνάιτεντ. Ως αποτέλεσμα από το Τσάμπιονς Λιγκ οι «πολίτες» έχουν αποκλειστεί, αλλά στην Πρέμιερ Λιγκ συνεχίζουν να βρίσκονται στην πρώτη θέση. Η διαφορά της Μάντσεστερ Σίτι από τον πλησιέστερο διώκτη, την Γιουνάιτεντ, αποτελεί 13 βαθμούς, η νίκη στο Λονδίνο εγγυάται στην ομάδα του Γκουαρδιόλα τον τίτλο της ισχυρότερης ομάδας στην Αγγλία.

Πρόβλεψη

Η Τότεναμ στην τρέχουσα σεζόν στο πρωτάθλημα της Αγγλίας έχασε στην έδρα της μόνο μια φορά με δέκα νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Οι “σπερς” θα κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για να βελτιώσουν περαιτέρω τα εντός έδρας στατιστικά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Τότεναμ δε θα χάσει με απόδοση 1,53.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *