The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Tottenham-Manchester -City29.10

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Στάδιο Γουέμπλεϊ, Λονδίνο

Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018, 11:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στον 10ο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Τότεναμ Χότσπερ θα αγωνιστεί με την Μάντσεστερ Σίτι. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό της Μάντσεστερ Σίτι, το οποίο είναι εντελώς λογικό, δεδομένης της μορφής στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα. Θα πρέπει επίσης να δώσετε προσοχή στο γεγονός ότι και οι δύο ομάδες τα περασμένα μεσοβδόμαδα έπαιξαν τους αγώνες τους στο Champions League, αλλά με διαφορετική επιτυχία.

Στην πέμπτη θέση

Η Τότεναμ Χότσπερ μετά από 9 γύρους στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας βρίσκεται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αυτή η ομάδα έχει 21 βαθμούς, η διαφορά από τις κορυφαίες, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ, αποτελεί δύο βαθμούς. Η Τότεναμ έχει αρκετούς σημαντικούς ποδοσφαιριστές τραυματισμένους, στο Delhi Ali κάνουν παρέα και ο Rose, ο Vertongen, ο Wanyama. Πριν από τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι κάθε λεπτομέρεια μετράει, χωρίς να αναφέρουμε την παρουσία των βασικών παικτών στην αρχή.

Τέλεια φόρμα

Μετά από τη στρατηγική ισοπαλία στο Άνφιλντ, η Μάντσεστερ Σίτι πραγματοποίησε δύο αγώνες στους οποίους σημείωσε οκτώ γκολ και δέχτηκε μηδέν γκολ. Αυτά τα αποτελέσματα βοήθησαν τους “πολίτες” στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας να διατηρήσουν την ηγεσία, έχοντας βελτιώσει παράλληλα τη διαφορά τερμάτων. Στο Champions League η Μάντσεστερ Σίτι ανέβηκε στην πρώτη θέση στον όμιλο F, τώρα η διαφορά από τον πλησιέστερο διώκτη, τη Λυών, αποτελεί μία μονάδα. Σε γενικές γραμμές πρέπει να πούμε ότι η Μάντσεστερ Σίτι είναι σε εξαιρετική κατάσταση και πηγαίνει επίσκεψη στη Τότεναμ για να κερδίσει τρεις βαθμούς.

Πρόβλεψη

Η Τότεναμ δείχνει καλά αποτελέσματα, αλλά και η Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται τρομερά σίγουρη. Για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα δεν έχει μεγάλη σημασία πού να κερδίσει: εντός έδρας ή εκτός. Σ’ αυτό το ζευγάρι μοιάζει εξαιρετικό το στοίχημα στους φιλοξενουμένους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με απόδοση 1,73.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *