The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: προγνωστικά για τον αγώνα

МанчестерСити-Арсенал-27.01

Πρωτάθλημα Αγγλίας
Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2023, 6:30 μ.μ.
Tottenham Hotspur Stadium
Αυτό το Σαββατοκύριακο στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ θα πραγματοποιηθεί η πολυαναμενόμενη περιοδεία. Θα υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα ζευγάρια, αλλά οι διοργανωτές άφησαν την κεντρική εκδήλωση για prime time, το βράδυ της Κυριακής, όταν θα παίξουν Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι. Antonio Conte vs Pep Guardiola – ποιος θα κερδίσει αυτό το παιχνίδι; Ο ιστότοπος περιέχει μια πρόβλεψη για τον κεντρικό αγώνα στις 5 Φεβρουαρίου 2023.
Η Τότεναμ έχει μια πολύ δύσκολη σεζόν
Οι «Σπερς», αμέσως μετά την άφιξη του Antonio Conte, μπόρεσαν τελικά να επιστρέψουν στην πρώτη 4άδα. Είναι ο στόχο που συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Οι συνθήκες για αυτό δεν είναι οι χειρότερες: σε γενικές γραμμές, τόσο η Τσέλσι όσο και η Λίβερπουλ αποκλείστηκαν από αυτήν τη φιλόδοξη διαμάχη. Αλλά από την άλλη, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ξεκάθαρα αναβιώσει και η Νιούκασλ είναι απροσδόκητα σταθερή. Μέχρι στιγμής, οι «Σπερς» είναι κάτω από τον ανταγωνισμό, τους αποτρέπει η αστάθεια: τον χειμώνα κατάφεραν να ισοφαρίσουν δύσκολα με την Brentford, καλύπτοντας από το 0-2, έχασαν από την Άστον Βίλα, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι. Ωστόσο, ο Ιανουάριος έκλεισε με νίκη στο γήπεδο της Φούλαμ και συντριπτική νίκη 3-0 στο κύπελλο επί της Πρέστον.
Η Μάντσεστερ Σίτι είναι πολύ πίσω από την Άρσεναλ
Οι «πολίτες» δεν κατάφεραν να συγκεντρωθούν αρκετά και μετά από μακρινές διακοπές. Ναι, μπόρεσαν να κερδίσουν τους «κανονιέρηδες» πρόσφατα, αλλά αυτό ήταν στο κύπελλο. Ταυτόχρονα, στο πλαίσιο της Πρέμιερ Λιγκ, η απόσταση μεταξύ των ανταγωνιστών μόνο αυξάνεται. Πώς μπορεί ο γίγαντας να μην κερδίσει έναν αντίπαλο όπως η Έβερτον, αλλά περιορίστηκε μόνο στο 1-1. Και μετά, έχοντας ανοίξει σκορ, έχασαν στο ντέρμπι από τη Γιουνάιτεντ με 1-2. Έχαναν μετά το 1ο ημίχρονο και από τη Τότεναμ, αλλά στο τέλος έφεραν τη συνάντηση στη ισοπαλία 4-2 υπέρ της Σίτι. Η Γουλβς νικήθηκε συντριπτικά 3-0, με χατ-τρικ του Χάαλαντ. Ο Έρλινγκ έχει πλέον 25 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ στην πρώτη του σεζόν.
Προηγούμενοι αγώνες
Η Τότεναμ κατάφερε να κερδίσει και τα δύο ματς την περασμένη σεζόν. Όμως τον Ιανουάριο υπήρξε η αναφερόμενη εκδίκηση 4-2.
Πρόβλεψη
Μπορεί να μην είναι δυνατό να επαναληφθεί ο αριθμός των γκολ όπως στον τελευταίο αγώνα. Ωστόσο, η μονομαχία μεταξύ Κέιν και Χάαλαντ θα πρέπει να είναι ευχάριστη. Περιμένουμε «over 3,0» με απόδοση 1,92.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *