The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: προγνωστικά για στοίχημα

Тоттенхэм-МанчестерЮнайтед-30.10

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2021, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Tottenham Hotspur Stadium

Το πρόγραμμα του Σαββάτου στο βρετανικό ποδόσφαιρο θα συνοψίσουν στο Λονδίνο η Τότεναμ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η συνάντηση αυτή θα προσέλκυε ούτως ή άλλως μεγάλο ενδιαφέρον. Και τώρα μπορεί κάλλιστα να γίνει καθοριστική για την τύχη του προπονητή μιας από τις ομάδες. Ποια από τις ομάδες που στριμώχτηκαν θα αναδείξουν καλύτερα της δυνατότητές τους σε μια κρίσιμη κατάσταση;

Η Τότεναμ πλησιάζει στο να χάσει τη θέση κορυφαίας ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ

Τα «σπερς» απέλυσαν μόνα τους τον επιτυχημένο προπονητή, Pochettino, ο Daniel Levy δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό να πάρει τον Jose Mourinho ως προπονητή της ομάδας. Επιπλέον, οι παίκτες άρχισαν να διασκορπίζονται. Δεν κατάφεραν να κρατήσουν τον Έρικσεν, το συμβόλαιό του έληγε, πλέον ο Κέιν ήταν εμφανώς έτοιμος να φύγει. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα αποτελέσματα των «σπερς» είναι πλέον αρκετά μέτρια. Υπάρχουν και επιτυχίες, αλλά περνούν κατά διαστήματα, αυτό συνέβαινε στην αρχή της σεζόν, ή στη συμβολή Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου. Όμως την περασμένη εβδομάδα σημειώθηκε άλλο ένα κακό σερί: 0-1 με Βιτέσε και Γουέστ Χαμ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει με κάποιο τρόπο να αντιδράσει στην αποτυχία πριν από μια εβδομάδα

Οι «κόκκινοι διάβολοι», υπάρχει εντύπωση, αυτή τη φορά έφτασαν στον πάτο. Είχαν ήδη λάβει πολλές κριτικές για τις εμφανίσεις τους αυτή τη σεζόν, τι αξίζουν ήττες από Γιουνγκ Μπόις, Γουέστ Χαμ, Άστον Βίλα, και πριν φτάσει η Λίβερπουλ στο Ολντ Τράφορντ, κερδήθηκε μόνο 1 βαθμός σε 3 γύρους της Premier League, με όχι το πιο δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα (μετά τους «Villans» σημειώθηκε 1-1 με την Έβερτον και 2-4 με τη Λέστερ). Αλλά κόντρα στους «Μερσεϊσάιντς» εντός έδρας, φαίνεται, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξέχασε εντελώς να βγει στο γήπεδο. Η άμυνα έκανε παιδικά λάθη, απλά δεν υπήρχε κέντρο του γηπέδου και από επίθεση στη μνήμη δεν έμεινε τόσο από το γκολ του Ρονάλντο από το VAR, αλλά η ανοιχτή αγένειά του λόγω έλλειψης κατανόησης πώς να αλλάξει κάτι. Το χειρότερο είναι ότι ο Σόλσκιερ μοιάζει σαν να μην καταλαβαίνει τίποτα… Οι «κόκκινοι» σκόραραν τέσσερις φορές πριν από το διάλειμμα, στο 50ο λεπτό είχαν ήδη πετύχει το 5-0 χάρη στο χατ-τρικ του Σαλάχ. Φαινόταν ότι τα παιδιά του Κλοπ θα μπορούσαν να φτάσουν σε διψήφιο σκορ, ειδικά στη μορφή 11v10, αλλά απλώς λυπήθηκαν τον εμφανώς πιο αδύναμο, αν και με αρχές, αντίπαλο.

Προηγούμενοι αγώνες

Η ειρωνεία είναι ότι πριν από ένα χρόνο, πάλι στο Ολντ Τράφορντ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε με σκορ 1-6 από την Τότεναμ. Τον Απρίλιο οι «Μανκούνιανς» πήραν εκδίκηση 3-1 στο Λονδίνο.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες χρειάζονται αποτελέσματα και αμφότεροι κάνουν λάθη στην άμυνα. Ανυπομονούμε για ένα όχι βαρετό παιχνίδι και ποντάρουμε στο «over 2,5» με απόδοση συντελεστής 1,81.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *