The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Тоттенхэм-МанчестерЮнайтед-19.06b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020, 10:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τότεναμ Hotspur Stadium

Το Αγγλικό πρωτάθλημα επιστρέφει πλήρως σε εμάς. Τώρα περιμένει πλήρη περιοδεία. Η κύρια προσοχή στις 19 Ιουνίου θα επικεντρωθεί στον αγώνα Τότεναμ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι ειδικοί μας προσφέρουν τη δική τους επιλογή πρόβλεψης. Όλοι θα συζητούν εάν ο Μουρίνιο θα είναι σε θέση να νικήσει τον πρώην σύλλογό του.

Τα Σπερς χρειάζονται ενίσχυση

Με την άφιξη του Μουρίνιο ο σύλλογος είχε μια μικρή άνοδο, αλλά δεν ήταν για πολύ. Ο σύλλογος αποκλείστηκε από το Champions League, χάνοντας στα πλέι οφ από τη ΡΜ Λειψίας. Στην Πρέμιερ Λιγκ τα πράγματα δεν πήγαιναν πολύ καλά, όπου η ομάδα σημείωσε μόλις έναν βαθμό στους τρεις τελευταίους γύρους. Το πιο οδυνηρό είναι ότι ο σύλλογος έχασε από δύο ανταγωνιστές για τη ζώνη του Champions League, την Τσέλσι και τη Γούλβερχαμπτον. Τα Σπερς είναι μόνο στην όγδοη θέση στο πρωτάθλημα και 7 βαθμούς πίσω από την πρώτη τετράδα. Ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα παίξει σε ευρωπαϊκό διαγωνισμό, η πέμπτη θέση θα περάσει, μέχρι εκεί θέλει όμως 4 πόντους. Ο σύλλογος είχε πολλούς τραυματισμένους, συμπεριλαμβανομένου του αρχηγού της ομάδας, Χάρι Κέιν που δεν μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα του. Ο Μουρίνιο έχει πει επανειλημμένα ότι χρειάζεται ενίσχυση, είναι δύσκολο να διαφωνήσεις με τον Πορτογάλο. Για τη Τότεναμ δεν θα μπορέσουν να παίξουν τρεις ποδοσφαιριστές, η πιο αξιοσημείωτη απώλεια είναι ο Dele Alli, έχει αποβολή.

Οι κόκκινοι διάβολοι είναι ικανοί για αποφασιστικό άλμα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επίσης δεν μπορεί να καυχηθεί για μεγάλη επιτυχία, καθώς η ομάδα έπαιζε ασταθές. Τώρα οι κόκκινοι διάβολοι είναι πέμπτοι στο πρωτάθλημα, τρεις βαθμούς πίσω από την πρώτη τετράδα. Ο κύριος στόχος του Σόλσκιερ και των παικτών του είναι να μπουν στο Champions League. Για αυτό, πιθανότατα, ακόμη και η πέμπτη θέση θα είναι αρκετή, λόγω της αναφερόμενης απαγόρευσης των γειτόνων. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίζει επίσης στο Europa League, όπου θεωρείται μία από τους κύριους διεκδικητές το τρόπαιου. Νίκη στο τουρνουά μπορεί επίσης να φέρει το εισιτήριο για το Champions League. Υπήρξαν φήμες στον Τύπο ότι ο σύλλογος είχε λάβει μεγάλο δάνειο για μεταγραφές. Όλοι περιμένουν την επιστροφή των κόκκινων διαβόλων στο ανώτερο επίπεδο.

Προσωπικές συναντήσεις

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε εντός έδρας στον πρώτο γύρο με σκορ 2:1, τότε ο Μάρκος Ράσφορντ κατάγραψε διπλό στο λογαριασμό του.

Πρόβλεψη

Όλα φαίνονται σαν οι φορές στοιχημάτων εκτίμησαν λανθασμένα τις πιθανότητες επιτυχίας των ομάδων. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται προτιμότερη, αλλά οι αποδόσεις δεν το έδειχναν. Όλα άλλαξαν οι λάτρεις των στοιχημάτων, οι οποίοι έριξαν κάτω τις αποδόσεις των κόκκινων διαβόλων, τώρα φαίνονται αληθείς. Τα Σπερς είχε πολλά προβλήματα πριν από την καραντίνα, δεν εξαφανίστηκαν πουθενά μέσα σ’ αυτήν την περίοδο. Πιστεύουμε ότι εδώ μπορείτε να ποντάρετε στη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με απόδοση 1,88.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *