The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Λουντογκόρετς Ραζγκράντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Тоттенхэм-Лудогорец-26.11b

Europa League – Φάση ομίλων – Όμιλος Ι – 4η ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Tottenham Hotspur Stadium

Ως συνήθως, το Europa League μας ευχαριστεί με τεράστιο αριθμό αγώνων. Αυτή τη φορά προσφέρουμε την αποκλειστική πρόβλεψή μας για τον αγώνα Τότεναμ εναντίον Λουντογκόρετς Ραζγκράντ, που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Νοεμβρίου.

Τα «σπερς» είναι σε υπέροχη διάθεση

Ο Zοzέ Μουρίνιο είχε πάντα πολλούς κριτικούς, αλλά τώρα ο «ειδικός» έχει πιάσει τον Θεό απ τα γένια. Η Τότεναμ προηγείται στην Πρέμιερ Λιγκ, μπροστά από τη Λίβερπουλ σε πρόσθετους δείκτες, στον επόμενο γύρο του πρωταθλήματος τα Σπερς παίζουν εναντίον της Τσέλσι, θα έχουμε να δούμε πρωταρχικό ντέρμπι της πρωτεύουσας. Οι Λονδρέζοι κέρδισαν τον τελευταίο τους αγώνα εναντίον άλλου συλλόγου, Μάντσεστερ Σίτι – 2:0. Στο πλαίσιο τόσο σφιχτής πάλης στην Πρέμιερ Λιγκ, το Europa League βγαίνει στο δεύτερο πλάνο, αλλά όλα δεν είναι κακά εδώ, ο σύλλογος προηγείται με 6 βαθμούς, αν και είναι μπροστά από τη LASK και την Αμβέρσα μόνο σε πρόσθετους δείκτες.

Η Λουντογκόρετς δεν ονειρεύεται τα πλέι-οφ

Η πρωταθλήτρια της Βουλγαρίας ηγείται επίσης στο πρωτάθλημά της αυτή τη σεζόν, δύο βαθμούς μπροστά από τον πλησιέστερο αντίπαλό της και με ένα παιχνίδι στο χέρι. Ο αγώνας στο Europa League έχει τελειώσει για τον σύλλογο, επειδή η Λουντογκόρετς έχασε τρεις εναρκτήριους αγώνες, γι’ αυτό καταλαμβάνει την τελευταία θέση στον όμιλο. Δεν έχει νόημα να μιλάμε για προοπτικές τώρα, η ομάδα πρέπει να προσπαθήσει να κερδίσει τουλάχιστον κάποιους βαθμούς, ώστε να μην τερματίσει τη φάση των ομίλων με μηδέν.

Προσωπικές συναντήσεις

Στην πρόσφατη μονομαχία μεταξύ αυτών των ομάδων τα Σπερς είχαν απτό πλεονέκτημα και πήραν το προβάδισμα 2:0 στο πρώτο ημίχρονο. Οι Λονδρέζοι διατήρησαν το πλεονέκτημά τους, κερδίζοντας στο τέλος με σκορ 3:1.

Πρόβλεψη

Όταν πρέπει να παίξεις με έναν τέτοιο αντίπαλο και ο αγώνας με την Τσέλσι είναι μπροστά, η περιστροφή του ρόστερ επιβάλλεται. Αυτό πρέπει να κάνει ο έμπειρος Ζοαέ Μουρίνιο. Η Τότεναμ δεν χρειάζεται όμορφο ποδόσφαιρο και θεαματικό σκορ, το βασικό είναι να κερδίσει τρεις βαθμούς με ελάχιστη προσπάθεια. Γι’ αυτό, θεωρούμε δικαιολογημένο να ποντάρουμε στη νίκη των φιλοξενούμενων με χάντικαπ +3 γκολ με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *