The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Λιντς: πρόβλεψη για τον αγώνα

Тоттенхэм-Лидс-02.01b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 2 Ιανουαρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Λονδίνο. Στάδιο Tottenham Hotspur

Στον δέκατο έβδομο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ, θα διεξαχθεί αγώνας μεταξύ Τότεναμ και Λιντς.

Τότεναμ

Η Τότεναμ βρισκόταν στην κορυφή της κατάταξης πριν από τρεις εβδομάδες, αλλά τώρα έχει 26 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 26:15. Αυτό προέρχεται από σερί τεσσάρων αγώνων των σπερς, κατά τη διάρκεια του οποίου σημείωσαν ισοπαλία 1:1 με την Κρίσταλ Πάλας και 1:1 με την Γουλβς, καθώς έχασαν 1:2 από τη Λίβερπουλ και 0:2 από τη Λέστερ.

Λιντς

Οι νίκες έναντι των αουτσάιντερ Νιούκασλ (5:2), Μπέρνλεϊ (1:0) και Γουέστ Μπρόμιτς (5:0), μαζί με την ήττες 1:2 από το Γουέστ Χαμ και 2:6 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – προκαλεί ενδιαφέρον να  παρακολουθείς την απόδοση της Λιντς σε αυτήν την καμπάνια. Τώρα τα «παγώνια» καταλαμβάνουν την ενδέκατη θέση των βαθμολογιών, έχοντας σημειώσει 23 βαθμούς στο ενεργητικό με διαφορά τερμάτων 30:30.

Πρόβλεψη

Η Λιντς είναι από τις πιο απερίσκεπτες ομάδες του πρωταθλήματος, ενώ η Τότεναμ προτιμά πιο πολύ να στεγνώνει το παιχνίδι. Πιστεύω ότι πιο επιδέξιοι γηπεδούχοι δεν θα παραιτηθούν από τη φιλοσοφία τους, οπότε δεν περιμένω εδώ ασυνήθιστα υψηλή απόδοση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι:το σύνολο είναι κάτω από 3,5 με απόδοση 1,79.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *