The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Tottenham-Liverpool-15.09

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Γουέμπλεϊ, Λονδίνο

Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018, 2:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το κεντρικό ματς του πέμπτου γύρου του πρωταθλήματος της Αγγλίας θα διεξαχθεί στο Λονδίνο, όπου η Τότεναμ στο «Γουέμπλεϊ» θα φιλοξενεί τη Λίβερπουλ. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι έβαλαν περίπου την ίδια γραμμή, οι φιλοξενούμενοι είναι το ελάχιστο φαβορί, γενικά, είναι δύσκολο να μη συμφωνήσουμε με αυτό. Επιπλέον, θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στο γεγονός ότι οι αποδώσεις στη νίκη της Λίβερπουλ κατεβαίνουν, ο Ποκετίνο έχει προβλήματα με τη σύνθεση, εκτός από τον τραυματισμένο Λιορίς, είναι πολύ πιθανό ότι δεν θα παίξει στο επερχόμενο παιχνίδι ο Ντέλε Αλί.

Μετά την ήττα

Η Τότεναμ στις πρώτες τέσσερις συναντήσεις της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας πέτυχε τρεις νίκες και μία ήττα. Η ήττα συνέβη στον αγώνα του τέταρτου γύρου ενάντια στην Γουότφορντ, σε αυτό το παιχνίδι τα «σπερς» πρώτοι βγήκαν μπροστά. Πριν από την 5η αγωνιστική ημέρα η Τότεναμ βρίσκεται στην πέμπτη θέση στην κατάταξη, στο ενεργητικό της ομάδας υπάρχουν 9 βαθμοί, η διαφορά από τους ηγέτες αποτελεί τρεις βαθμούς.

Μόνο νίκες

Ενώ η Λίβερπουλ προς το παρόν αποκλειστικά κερδίζει, ανεξάρτητα από τον παράγοντα της έδρας. Στους αντίπαλους των «κόκκινων» δεν υπήρχαν ακόμη οι ΤΟΠ αγγλικές ομάδες, έτσι ο επερχόμενος αγώνας θα αποτελεί για την ομάδα του Κλοπ ένα είδος ελέγχου, αν είναι όντως τόσο ισχυρή όσο φαίνεται. Οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι σημείωσαν 12 βαθμούς, έχουν την καλύτερη διαφορά τερμάτων του πρωταθλήματος +8, είναι ηγέτες της κατάταξης.

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ δεν έχει προς το παρόν νέες απώλειες προσωπικού εκτός από το Λόβρεν και τον Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, ενώ η Τότεναμ έχει αρκετούς σημαντικούς παίκτες τραυματισμένους. Αυτή η κατάσταση μπορεί να επηρεάσει άμεσα το αποτέλεσμα της συνάντησης, και το στοίχημα στους φιλοξενούμενους σε αυτήν την αναμέτρηση φαίνεται λογικό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Λίβερπουλ δε θα χάσει με απόδοση 1,48.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *