The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

LIVERPOOL, ENGLAND - MARCH 31: Saido Mane of Liverpool is tackled by Kieran Trippier of Tottenham Hotspur  during the Premier League match between Liverpool FC and Tottenham Hotspur at Anfield on March 31, 2019 in Liverpool, United Kingdom. (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Πρωτάθλημα Αγγλίας    

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021, 10:00 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Λονδίνο. Στάδιο Tottenham Hotspur

Ο κεντρικός αγώνας του εικοστού γύρου της Πρέμιερ Λιγκ θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο, όπου η Τότεναμ θα αγωνιστεί με τη Λίβερπουλ.

Τότεναμ

Προς το παρόν, η Τότεναμ, με 33 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 33:17, βρίσκεται στην πέμπτη θέση, μόνο ένα βαθμό πίσω από τη ζώνη του Champions League. Τον τελευταίο καιρό οι Σπερς σημείωσαν νίκες 3:0 επί της Λιντς και 3:1 επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ισοπαλία 1:1 με την Γούλβερχαμπτον και 1:1 με τη Φούλαμ, καθώς ηττήθηκαν 0:2 από τη Λέστερ.

Λίβερπουλ

Την προηγούμενη χρονιά η Λίβερπουλ τελείωσε με απροσδόκητες ισοπαλίες 1:1 με την Γουέστ Μπρόμιτς και 0:0 με την Νιουκάστλ, ενώ ξεκίνησε το 2021 με τρεις ακόμη αναταραχές, ήττα από τη Σαουθάμπτον (0-1), ισοπαλία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (0-0) και ήττα από την Μπέρνλι (0- 1). Ως αποτέλεσμα, η φυσική πτώση των «κόκκινων» στην τέταρτη θέση με 34 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 37:22.

Πρόβλεψη

Πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα η απότομη κατάδυση της Λίβερπουλ θα τελειώσει. Αλλά η Τότεναμ έχει μεγάλες δυνατότητες να επιβάλει το ποδόσφαιρό της στους «κόκκινους» και να αποφύγει την ήττα από αυτούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η Τότεναμ δε θα χάσει με απόδοση 1,72.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *